tag:blogger.com,1999:blog-5082364089682213244.post4433070211028285590..comments2023-05-15T12:17:24.004+03:00Comments on Așa și-așa: De gustibusBogdanhttp://www.blogger.com/profile/12233100963688646272noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5082364089682213244.post-71984060094887747822013-02-26T16:18:20.044+02:002013-02-26T16:18:20.044+02:00Oficial, ma bucur! Adevarul e ca de data asta chia...Oficial, ma bucur! Adevarul e ca de data asta chiar mi-au iesit bine! Dar lasa ca tu imi dai clasa cu toate prajiturile tale (imi aduc si acum aminte de nu stiu ce tort cu mere)ioanahttp://blog.asa-si-asa.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5082364089682213244.post-14632623952032072862013-02-26T16:15:57.895+02:002013-02-26T16:15:57.895+02:00Oficial, îmi plouă în gură! :) Voi ține minte să m...Oficial, îmi plouă în gură! :) Voi ține minte să mai trec pe aici plus pe google în caz că mă încumet la franțuzisme! Orinhttps://www.blogger.com/profile/09905590664997961152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5082364089682213244.post-13741364223722906792013-02-26T15:15:39.666+02:002013-02-26T15:15:39.666+02:00Alexandra, culmea e ca eu ma uit doar la retetele ...Alexandra, culmea e ca eu ma uit doar la retetele cu poze, fiindca altfel nu prea ma descurc.ioanahttp://blog.asa-si-asa.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5082364089682213244.post-75446567578280599172013-02-26T15:14:20.551+02:002013-02-26T15:14:20.551+02:00Ai dreptate, Alexandra, o sa-ncerc!Ai dreptate, Alexandra, o sa-ncerc!Adinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5082364089682213244.post-47195656123698577542013-02-26T14:02:11.826+02:002013-02-26T14:02:11.826+02:00Hihi, acu' cand am pozat ciulamaua a fost prim... Hihi, acu' cand am pozat ciulamaua a fost prima data cand am incercat asta. Mereu imi ziceam ca ce tampenie sa stai sa pozezi etape...ASA E! M-am enervat, am murdarit aparatul...nu merita nene efortul. <br /><br /> La cartofii aia mama le zicea in copilarie "cartofi frantuzesti" dar nu le punea nucsoara ca nu ne place. :) Pentru taiere exista acum razatoare din aia speciala...in trei secunde sunt gata, Adi!Alexandra Albuhttps://www.blogger.com/profile/18408029720490354068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5082364089682213244.post-13245637454875929102013-02-26T13:10:41.141+02:002013-02-26T13:10:41.141+02:00Noroc cu tine, ca acum au oamenii si reteta:))Noroc cu tine, ca acum au oamenii si reteta:))Ioanahttps://www.blogger.com/profile/05124876632256138411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5082364089682213244.post-29379373028807603582013-02-26T11:30:11.075+02:002013-02-26T11:30:11.075+02:00Wow, impresionant sa te apuci de toate trei într-o...Wow, impresionant sa te apuci de toate trei într-o zi, la quiche e rapid dar la boeuf si gratin dauphinois trebuie ceva timp. Eu fac quiche seara destul de des, dar nu pun brînza, în reteta clasica e doar bacon si amestecul oua-smîntîna-lapte. Iar boeuf bourguignon îl fac la oala sub presiune, o ora la un kilogram e suficient, mai pun morcovi sau ciuperci pe lînga carne, multe ierburi si usturoi. O nebunie. Iar la gratin dauphinois te cam saturi de taiat cartofi felii subtiri, secretul e vasul uns bine cu unt si usturoi si nucsoara presarata din cînd în cînd, merge grozav la cartofi. Cu zece minute înainte de final se toarna un ou batut si se mai pun cîteva bucatele de unt deasupra, eventual putin brînza. Trop bon!Adinoreply@blogger.com