joi, 27 decembrie 2018

Nimicuri

Cum sunteţi? Mai puteţi? Hai că încă două zile de respiro şi vine tura a doua de sarmale. Dar până atunci, pe scurt, concluziile Crăciunului 2018.

1. chiar dacă par mari, fiinţele de 13-14 ani sunt tot copii. Aşadar, încă pot fi surprinse şi dacă ai norocul să o nimereşti, poţi chiar să te delectezi cu chiotele lor de bucurie. Eu am avut parte anul ăsta după ce i-am oferit, în premieră, o pereche de Vans. Dacă nu v-am produs nicio reacţie, vă invit să daţi o raită pe Net şi să vedeţi cât costă. Şi dacă aflaţi şi de ce costă cât costă, poate îmi explicaţi şi mie.

2. în cozonac nu trebuie să pui mai puţin zahăr decât scrie, doar-doar o să iasă mai puţin bun şi doar-doar vei mânca cu moderaţie. Până la urmă te vei sacrifica, ştiu eu, şi îl vei termina.

3. sarmalele se pot mânca la orice oră. Parol!

4. când lucrezi de Crăciun, partea bună e că.... nu am găsit încă niciuna

5. filmul ăla cu Lady Gaga e chiar mişto. De fapt, muzica e foarte faină şi el e sexi. Suficient, zic eu.

6. Pe 27 decembrie, World Class-ul a fost închis. Şi nu, nu o ştiu de pe site, ci chiar de la faţa locului

8. fiică-mea a început să-mi poarte hainele şi să-i vină şi foarte bine. E vorba de hainele care pe mine au început să crape, ceea ce e explicabil dacă vă uitaţi la punctele  2, 3 şi 6

9. mi-am propus să văd Marry Poppins

10. în Piaţa Kogălniceanu, a fost pană de curent după ce un Dorel a reparat ceva, prost. Chemată să dreagă stricăciunea, echipa de la Enel s-a răţoit la locatari că sunt exageraţi că îi deranjează până şi de Sărbători.

11. trebuie să cumpăr nişte brânză bună. Vreo idee?


12. atât am avut de declarat



2 comentarii:

Ady spunea...

acum am văzut.
mie îmi place o anumită brânză de la lidl. este la cutie mare (1 kg), metalică, ciclindrică, albastru-bleu. în interior brânza e într-o saramură nu exagerat de sărată, sub formă de rotițe. este potrivit de sărată și potrivit de nesărată, potrivit de tare, dar nu exagerat.
mă enervează mereu să iau de la producători și niciodată a doua oară când iau (după ce mi-a plăcut prima oară) nu este la fel, deși e același vânzător/producător, același sortiment, uneori aceeași putină/tranșă. și mor de nervi, așa că am ajuns tot la brânza de supermarket.

Ioana spunea...

Am notat. O voi incerca.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes