vineri, 10 august 2012

Văd roşu în faţa ochilor

Şi asta se întâmplă de fiecare dată când intru la fie-mea în cameră. Ea n-are nicio vină, săraca, nici măcar nu e acasă! În schimb, de ieri seară, în camera proaspăt zugrăvită, s-a instalat comod el. Suficient cât să văd roşu de fiecare dată când intru acolo. E mare cât o zi de post şi se lăfăie cu nesimţire de-a lungul unui perete întreg, hăpăind lacom aproape tot spaţiul rămas pentru dulap. Parcă nici nu-ţi vine să te cuibăreşti la pieptul lui, ci mai degrabă să sari pe el şi să-l ţii strâns să nu care cumva să ocupe toată camera şi să strivească jucăriile. De dimineaţă, am deschis cu grijă uşa de la camera Anei, de frică să nu fi crescut şi mai mult peste noapte. Dar nu, era la fel... de mare şi de roşu. Prea mare (ne-am păcălit cu măsurătorile) şi foarte roşu.

...şi încă nu l-am îmbrăcat cu husa lui cea roşie
(chestia gri e salteaua, care n-ar trebui să se vadă)

6 comentarii:

A spunea...

rosu pe rosu...combinatia fatala:)

ce face Ana?

g.cojocaru spunea...

:) sa il stapaneasca sanatoasa!

Anonim spunea...

ana va fi un copil foarte sanatos. :) chinezii isi imbracau bolnavii in rosu, ii culcau in asternuturi rosii, le dadeau sa manance mancare rosie, se spunea ca este o culoare care insanatoseste.
si daca nu ma insel era culoarea hainelor de nunta, a bucuriei.
ady.

vavaly spunea...

Vrei sa spui ca acela va fi patul ei? Eu sunt in cautare de solutii pentru mutarea in casa noua, pentru pat de copil, salvare spatiu si tot asa . daca acela este pat care se strange mie mi se pare foarte tare si foarte frumos. mie imi place rosu, cat mai mult rosu :)...sunt taur ca si zodie si bruneta ca figura , asa ca ...

Ioana spunea...

Nu, va avea si pat pe langa măgăoaia roşie. Ne-am gândit că e mişto să ai un fotoliu în cameră şi că e fain să ştii că poţi invita pe cineva să doarmă la tine.

Iulia spunea...

A trecut multa vreme, dar de unde l-ati luat? Sau cine-l produce? Caut de mult timp asa ceva. Multumesc.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes