miercuri, 28 noiembrie 2012

Sugestii

Dragă Moşule,

Nu, nu sunt un copil, deşi uneori mă supăr şi bocesc ca un ţânc, deşi mi se întâmplă să mai vărs câte ceva prin bucătărie sau să mai scap vreun pahar pe jos, dar poate anul ăsta faci şi tu o excepţie şi treci şi pe la mine.

În general nu cred că sunt prea pretenţioasă şi, dacă mă gândesc bine, cred că pot spune că am fost și destul de cuminte. Nu te încrunta, ştiu că am mai ridicat şi eu tonul şi am bodogănit şi criticat în câteva rânduri, dar pe bune că am avut dreptate!

În plus, ceea ce-ţi cer nici măcar nu e foarte consistent. Nu că n-aş avea o grămadă de idei şi de dorinţe, dar, te înţeleg şi pe tine că eşti doar un moş şi că nu poţi să-mi aduci pantofii ăia maronii de i-am văzut prin centru sau un Shalimar de la Guerlain sau o poşetă neagră de la Zara. Sau poți?! Ce zici? Ah, ok, ştiam eu.

În fine, eu voiam să-ţi cer un fond de ten. Dar nu unul d-ăla de usucă faţa şi  îţi dă un aer mumificat, nici d-ăla care  se cojeşte după jumătate de zi şi care lasă dâre roz-gălbui pe lângă urechi. Am avut o sticluţă de la Revlon, nu mi-a plăcut. Am avut şi de la Yves Rocher, dar nici ăla nu fu bun.

Acum, eu o să întreb lumea de pe aici dacă are vreo sugestie pentru o faţă ca a mea albă, obosită și deshidratată, iar tu, dacă mă citeşti, poate îmi faci o surpriză. Dacă nu, poate mă citeşte soţul.

18 comentarii:

Alexandra Albu spunea...

Mie mereu mi-a placut fondul de ten de la Rimmel "Stay Matte". Se intinde bine (foarte bine cu buretel special) si sta acolo minunat. Nu se frimitureste, cojeste, usuca.
Din gama AlVerde de lal DM ai incercat? Alea sunt din alea naturale si nu-s scumpe deloc. Mama a luat unul si e incantata de el.

Ioana spunea...

Aha! Sper ca a auzit si Mosu':))

Adri spunea...

Incearca un BB cream. Sunt multe povesti prin blogurile de beauty despre BB creamuri cat de bune sunt si ce fac (sau incerca un google). Alea asiatice sunt cele mai bune dar nu stiu cum le gasesti, Garnier are o varianta chiar acceptabila (ca pret) dar nu stiu ca si calitate. Eu am una de la Dr. Jart, de la Sephora. Imi place... merge la albicioase.Nu usuca (ca doar de aia e BB cream), nu lasa dare, acoperire mica spre medie.

Ioana spunea...

Multam. Punem pe lista:))

mara spunea...

daca ai ten uscat, bb cream e ok, dar nu are putere de acoperire mare.

Ioana spunea...

Deci doua voturi pentru bb cream!

Anonim spunea...

Un fond de ten super fain, testat de mine: YSL Perfect Touch Radience.

szqwer spunea...

eu folosesc acum de la maybelline- affinitone, m-am indragostit de el, pur si simplu!Am folosit o gama larga de produse dar cu exceptia unuia de la Burjois care nu se mai fabrica nu am avut un fond de ten atatde fain ca asta.Deci, eu votez pentru affinitone

Ioana spunea...

Cred ca un YSL depășește bugetul Mosului, ca deh, trebuie sa dea la fondul clasei:)
Am mai auzit de Affinitone. Deci zici ca e bun? Poate profit sa-l studiez un pic în weekend.

Anonim spunea...

Craciun nu e in fiecare luna (e "alintul" meu :D) si zau ca tine mult... stiu, e scumputz, dar merita.

Ioana spunea...

Bine, mai convins, îi dau o șansă:))

Alina spunea...

Subscriu la Affinitone de la Maybelline. Totusi, eu nu am mai gasit nuanta pe care o foloseam si am trecut la Infallible de la L'Oreal, de care sunt la fel de multumita.

Ioana spunea...

Merci Alina!

Anonim spunea...

Zic si eu de bine de gama Alvede de la DM, sunt relativ ieftine si se comportă excelent. Eu mi-am cumpărat unul care e asa cumva aerat, ca un soi de mousse, si se întinde asa de usor si de frumos pe față...Nu se cojeste, nu se usucă absolut deloc, efectiv parcă nici nu ai purta fond de ten. Plus că au numai ingrediente bio, ceea ce e un avantaj, totusi
Maria

Anonim spunea...

Buna,
si eu am ten uscat, si folosesc iarna un fond de ten de la Vichy

http://www.webfarm.ro/vichy-aerateint-pure-fond-de-ten-crema-12-spf-20-30-ml.html
Daca doresti o crema BB, eu recomand tot un produs dermato-cosmetic

http://www.webfarm.ro/la-roche-posay-hydreane-bb-cream-spf20-nuanta-light-40ml.html

Link-urile sunt de la firma de la care imi cumpar eu, sunt din Cluj si transportul e gratuit.
Insa, probabil ca le gasesti in orice farmacie care vinde dermato-cosmetice. Nu recomand SensiBlu, sunt cele mai scumpe.

Diana

Ioana spunea...

Vai, ce ma bucur cand primesc atatea sugestii! Multumesc mult, Diana!

Flori spunea...

Cat esti dispusa sa investesti?
Eu am Parure Extreme de la Guerlain - care e fix ce pare ca iti trebuie tie (cremos si cu putere medie de acoperire)
Mai sunt bune dar cam uscate dupa parerea mea cele de la Vichy, Clinique...
Incearca sa dai cu o crema inainte de a folosi FDT din ala care se usuca - sau sa il amesteci cu una, inaitne de a-l aplica

Ioana spunea...

Deocamdata nu mi-am facut un buget. Nu as vrea sa dau o caruta de bani, dar stiu si eu ca "obrazul subtire cu cheltuiala se tine". Oricum, la o privire in portofel cred ca Guerlain nu va ramane pe lista:((

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes