luni, 21 decembrie 2015

Un pic de Organik și un concurs

Eram acum vreo doi ani de zile în Belgia, la o prietenă. Și cum stăteam noi așa, la o șuetă, ca fetele, bucurându-ne că bărbații se retrăseseră la taclale, în grădină, iar copiii dărâmau o bucată de casă departe de urechile noastre, ajungem cu discuția și la eternele probleme muierești. Nu vă gândiți prea departe, e vorba de cosmetice. Că ia uite, dragă, îi zic eu, ce fain că tu n-ai riduri și că nici nu e nevoie să te machiezi prea tare și ce bine de tine că belgienii ăștia au farduri bune și chiar dacă nu au ei, Franța e atât de aproape. Ei bine, aveam să aflu cu stupoare că prietena asta nu folosea nu știu ce marcă de renume, ci doar produse cât mai naturale cu putință. Și când spun doar, apoi să știți că nu exagerez cu nimic. Cremele erau bio, săpunurile, șervețelele umede, produsele pentru copii, detergenții, deodorantele – ce mai, un întreg regat organic. Moment în care discuția a deviat spre ce altceva decât spre... bani.

Ia uite, dragă, ce fain că tu trăiești în Belgia și că la voi salariile sunt altele și că nu faci un efort considerabil să fii naturală din cap până-n picioare! M-a surprins din nou: efortul financiar nu era nici pe departe atât de mare pe cât credeam. Bineînțeles că aceste produse nu sunt la fel de ieftine ca cele bas de gamme din supermarketuri, dar au un avantaj. Drago, cu astea nu riști!, cam așa îmi zise amica cu pricina. Pe moment, m-am gândit că ok, într-o lume plină de poluare și de fel de fel de noxe, ce mai contează un paraben acolo. După care m-am întors acasă și într-o zi, am zis hai să văd totuși cât ar costa să-mi cumpăr măcar anumite produse pe care, atunci când le folosesc, să nu-mi tot repet precum o mantră nu te uita pe etichetă, nuuu te uitaaa pe etichetăăăă!

Am dat o căutare pe Google complet la întâmplare și am picat peste cei de la Organik. Doar văzându-le numele vă puteți da seama de ce am căzut direct peste ei (au un nume destul de la îndemână pentru cineva care caută produse ca ale lor). Revenind, aflați că m-am simțit ca-ntr-un butic cochet, plin cu fel de fel de nebunii care mai de care. Pe site se spune că „magazinul comercializează cea mai mare gamă de produse cosmetice naturale, produse de îngrijire personală certificată bio și produse ecologice pentru menaj și curățenie din România”. Și prețurile? Păi, take a look, ca să zic așa. Merită câțiva bani în plus ca să stai liniștită? Eu zic că da, mai ales că de fapt, am ajuns până la urmă să economisesc bani. Și asta pentru că, luând, de exemplu, geluri de duș și șampoane de la ei, am spălat și copilul cu ele, copil căruia, până atunci, îi cumpăram produse mult mai scumpe din farmacii, ca să fie cât mai naturale cu putință. Sigur există și gama specială pentru copii și bebeluși, există și fel de fel de farduri (de exemplu, eu sunt foarte încântată de BB cream-urile lor cărora le-am devenit fidelă de vreo doi ani încoace).

La plecarea din Belgia, prietena mea îmi făcuse cadou o loțiune cremoasă de duș de la Weleda. Foarte bună, mai ales pentru cele ca mine cărora li se descuamează iarna pielea, de la frig. O găsiți pe site, alături de alte mărci de geluri de duș. Cele de la Lavera, de exemplu, mult mai ieftine, sunt foarte ok, miros frumos (asta era una din problemele mele cu produsele naturale, mi se părea că nu au niciun chichirez fără parfum, dar m-am înșelat). Mai mult, în momentul de față, le găsiți și la promoție într-un pachet cadou, alături de un lapte de corp, la prețul de 49 de lei.

Uitați cum facem: dacă și așa vi se pare mult, treacă de la mine, vi le ofer eu gratis. Măcar să le testați. Cu ajutorul celor de la Organik, vă fac cadou o loțiune de corp cu vanilie și extras de cocos și un lapte de corp din aceeași gamă în cadrul unui concurs de-l lansez aici. Sunt sigură că veți avea nevoie de un pic de răsfăț după atâta bucătăreală și curățenie de Sărbători.

Dacă doriți să participați, tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu aici și dacă dați și un like la pagina de Facebook a blogului, eu nu mă supăr. Concursul se va desfășura până la sfârșitul săptămânii, iar câștigătorul va fi anunțat tot aici, în cadrul acestei postări, sub forma de update, urmând ca ulterior să ia legătura cu mine pe mail  (aveți adresa sus, la contact) ca să-l pun în legătură cu cei de la Organik. Dacă câștigătorul nu dă niciun semn de viață timp de trei zile, alegem altul. Expedierea pachetului va dura cinci zile, așa că nu aveți scăpare: produsele acestea nu le veți putea oferi altcuiva de Crăciun, ci vă veți bucura voi de ele (știu eu cum sunt femeile, gata să se sacrifice pentru ceilalți din familie).

Deoarece câștigătorul va fi numai unul, vorba poetului, pentru toți ceilalți doritori există posibilitatea de a obține o reducere de 5% la prima comandă făcută pe site-ul celor de la Organik, în măsura în care accesați site-ul prin bannerul din dreapta. În plus, v-aș fi și eu recunoscătoare, fiindcă bannerul face parte din programul lor de afiliere în urma căruia beneficiez și eu de reduceri la produsele lor. Acum că ştiţi tot, să înceapă concursul. Cine vrea, mâna sus! Și când mai treceți pe aici, să-mi spuneți și mie ce v-ați mai luat și v-a plăcut. Să încurajăm schimbul de experiență, zic!

Câștigătorii

Rezultatele extragerii
Dragelor, concursul a ajuns la final. Așa cum am promis mai sus, concursul a durat o săptămână, câștigătorul urmând a fi anunțat astăzi, 28 decembrie. Mulțumesc tuturor celor care ați participat! Iată extragerea la sorți pe care am făcut-o pe random.org:

1. Laura Candea
2. Cristina
3. Carmen E
4. Nadia
5. Luminita Florea
6. Oana R
7. Oana- Claudia
8. Monica Paraschiv
9. Adina Scintei
10. Maria
11. Vio

Știți vorba aia cei din urmă vor fi cei dintâi? Ei bine, s-a adeverit. Progrămelul a ales numărul 11 ca fiind câștigător. Felicitări, Vio! Te rog să iei legătura cu mine pe mail ca să te pun în contact cu cei de la Organik.

16 comentarii:

Unknown spunea...

De un pic de rasfat chiar am nevoie in aceasta perioada.

Unknown spunea...

ar fi un cadou tare frumos!

Anonim spunea...

Si eu le am cumparat fetelor mele candcetau bebeluse. Dar pt mine nu. Poate castig acum :). Carmen E

Nadia spunea...

Ar fi un cadou frumos pentru mine, cum eu sunt mereu ultima pe lista Mosului :-).

Luminita Florea spunea...

At fi cadoul meu pentru ziua mea care este in 26 decembrie.

Oana spunea...

Ar fi frumos sa primesc un extra cadou de Craciun. Il impart cu fetita si o sa ne rasfatam "ca fetele".
Multumim pentru concurs.
Oana R

Anonim spunea...

Un cadou neasteptat ar fi pentru mine! Oana-claudia

Paraschiv Monica spunea...

Un cadou minunat pentru zilele libere care urmează!

Anonim spunea...

Chiar sunt curioasa cum sunt produsele....voi studia si eticheta :)
Scintei Adina

Maria spunea...

Mmmmmm, gurmando-delicios :)

Vio spunea...

Ridic si eu doua degete, cine stie, poate-mi sclipeste mie steaua, sus, pe cer:))

Vio spunea...

Multumeeesc, e perfect:)
Sunt rasfatata la dublu azi, nu de alta, dar tocmai mi-am facut de cap in Womens Secret:))

Vio spunea...

Am prmit cadoul frumos, fix inainte de ziua mea, care este sambata. Si ma rasfat cu el, de cand l-am primti, seara de seara. Textura faina, miros frumos (ai dreptate, era cam nasol ca tot ce era natural nu avea miros..), piele hidratata dupa folosire. PERFECT.
Multumesc :)))

O sa ma duc pe siteul lor sa-mi mai caut niste cadouri:)))
Multumesc.

Ioana spunea...

Ma bucur mult, Vio. Si daca vrei sa mai comanzi ceva, poti oricand sa o faci de pe blogul meu, dand click pe banner.

Ioana spunea...

Ah, si la multi ani!

Vio spunea...

Multumesc:)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes