joi, 16 august 2012

Smells like teen spirit

Gata, intru în concediu. De azi. Ba nu, chiar de acum. Mă duc acasă să aranjez dulapul cel nou, să-l umplu de hăinuţe, să triez jucării, să plătesc uniforma. În week-end plec la copilă, la ţară. Cică s-a făcut foarte frig acolo, mai ales seara şi e nevoie să doarmă cu pijama cu pantaloni lungi şi şosete. Am vorbit ieri cu ea şi mi-a zis că a câştigat nişte bani. Am scos o buruiană din pământ din proprie iniţiativă şi am primit un leu şi trei bănuţi mici. Dacă îi pun peste ai voştri, poate ne ajung de o vacanţă! O să-mi fie dor de inocenţa asta. Şi poate o să şi plecăm pe undeva.

Între timp, trebuie să bat Bucureştiul în căutare de ghiozdan şi pantofi de şcoală. Plus un pardesiu bleumarin sau gri, să meargă cu fustiţa. Aşa că săptămâna viitoare mi-am programat o raită prin magazine. Apropo de ţoale de copil, ştie careva  vreun loc unde se pot vinde niscaiva hăinuţe super faine, aproape deloc purtate, pentru fetiţe de 4- 5 ani? Sunt multe rochiţe cumpărate de prin diverse colţuri de lume, pe care Ana le-a purtat doar de vreo două-trei ori şi care acum zac în dulap, în loc să mă ajute pe mine să o înnoiesc pe tânăra şcolăriţă.

Buun, cam asta ar fi. În rest, trebuie să fac curăţenie prin toată casa, să spăl şi să calc un morman de rufe şi să mă uit la Je vous trouve très beau pe care l-am ratat la timpul lui. Cică după 20 august vine iar canicula. Works for me! Cât timp e cald şi vară, mie îmi miroase a vacanţă! Şi ce bine miroase! Vorba cântecului:

2 comentarii:

Anonim spunea...

poti vinde rochitele pe okazii.ro, sau iti faci un album pe picasa, si pui acolo fotografiile, pretul, si modalitatea de contact.Ceva de genul asta:
https://picasaweb.google.com/100572244295712774830

Ioana spunea...

Saru' mana de sfat!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes