joi, 1 noiembrie 2012

Ce fac eu de Halloween

Ieri vă întrebam pe voi ce faceţi cu Halloweenul de anul ăsta. Azi vă spun ce vom face noi. Personal, manifestările comico- morbide ale acestei sărbători mă lasă destul de rece. Ca şi faza cu scobitul dovlecilor şi cu costumatul copilului. Dar, vorba aia, dacă e ordin cu plăcere şi cum pentru Ana orice ocazie de-a se învârti de o distracţie e binevenită, atunci m-am conformat şi i-am făcut program. E drept că e la o zi după Halloweenul propriu-zis, dar important e că avem ştrudel cu dovleac, suc de portocale şi pe vecina Mara care ne va primi diseară la ea. Şi acolo are o cameră cu un pat suspendat şi sub pat, un maldăr de cutii pline ochi cu jucării. Şi ce bine că mergem noi la ea şi că nu am de strâns după ce se termină cu Halloweenul ăsta!

Şi pentru că şcoala românească se vrea cool şi prietenă cu toţi cei ce doresc să-şi facă reclamă prin intermediul ei, iată că fie-mea a primit ieri, în clasă, o invitaţie la un bal de Halloween organizat de cei de la Shakespeare School. Petrecerea e gratuită şi e doar pentru copiii ce nu merg la cursurile lor de limbi străine! Dar care poate vor vrea să meargă după ce se vor juca de-a vampirul prin sediul lor din Dorobanţi!

Noi nu vrem, pentru că plecăm. Am anunţat şi odrasla despre felul în care ne-am gândit noi să-i omorâm timpul pe strasse. A sunat cam aşa:
- Mâncăm strudele cu mere şi cremă de vanilie
- Băgăm sniţele şi beri (pentru noi) şi apfelsaft pentru ea
- Dăm o raită la Zoo şi prin centru
- Mergem la Spanish Riding School să vedem lipiţanii
- Şi ne căutăm ghete de iarnă

Dacă aveţi alte sugestii, turnaţi aici. Orice idee e binevenită! Sâmbătă decolăm!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pai in primul rand Schonbrun si gradinile imperiale..asta dc nu se plictiseste infanta la chestiile istorice dar oricum merita

mara spunea...

prater?

Ioana spunea...

Exista un tur pentru copii la Schonbrun, o sa-l încercam pe asta. Cu grădinile imperiale si Prater nu știu dacă va tine figura, ca o sa fie o vreme cam nasoala.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes