miercuri, 31 octombrie 2012

Ce faceţi de Halloween?

De mâncare bio, am auzit. Ba chiar am mai şi cumpărat diverse, gen iaurt sau lapte. Nu am ajuns să găsesc nimic din gama aia de mezeluri naturale de la CrisTim. Am ajuns însă să cumpăr fructe şi legume mai puţin cosmetizate, după ce fie-mea a rămas roşie pe palme de la un gogoşar de toată frumuseţea.

Cosmetice bio nu folosesc. Deşi poate ar trebui, dar nu ştiu de unde să cumpăr şi ce am văzut prin oraş sunt al dracului de scumpe. Am trecut-o însă pe Ana pe şampon şi gel de duş bio cu "calendula suta la suta". I-am luat şi soţului un deodorant fără parabeni şi uite aşa am dat un nou suflu bio şi trendy întregii familii.

Dar ştiţi ce au fain ăştia cu bio? Haine pentru copii. Nu vreau să vă povestesc acum despre cât de bumbac e bumbacul organic şi cât de organic e organicul şi de bumbac bumbacul. Vreau doar să vă spun că ăştia mici cu pielea fină nu mai transpiră, nu se mai irită, nu-i mai mănâncă, nu mai trag de ciorapi şi de bluze. Şi vreau să vă spun că hainele astea arată super marfă. Asta n-are legătură cu bioul, ci cu faptul că sunt fabricate în ţări unde fetiţele nu sunt îmbrăcate ca nişte ştorfete de la vârste foarte fragede, iar băieţeii nu trebuie să poarte musai haine cu scrisuri.

Şi acum e momentul în care bag reclama. Nu e d-aia comercială, e d-aia pe prietenie. Nu ştiu dacă o ştiţi pe Ileana de la Napati. Tocmai mi-a dat sms că astăzi se joacă de-a Halloweenul organic. Alungă preţurile de speriat şi bagă altele cu reducere. Dacă sunteţi din Bucureşti, eu zic să daţi o fugă. E şi frumos afară, e şi lângă Parcul Circului unde aveţi locuri de joacă pentru cel mic şi e şi o ocazie să vă îmbracaţi odrasla într-o rochiţă ca asta, de exemplu.

1 comentarii:

yusuf spunea...

Întotdeauna am urât la hainele de copii de aici, în primul rând că sunt bleumarin sau maro, ca să țină la tăvăleală, vorba celor în vârstă.Am căutat mereu pentru Yusuf hainuțe colorate, pline de viață ca el.Am avut noroc mereu că având soțul de o altă cetățenie ne lăsam la bunul său gust colorat :)Hăinuțele de aici sunt superbe mulțumim mult de reclama prietenoasă.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes