marți, 20 noiembrie 2012

Despre mine, azi, 20 noiembrie 2012, orele 10h10'

Da, sunt cu fundul în sus. O recunosc şi indiferent ce încerc să fac nu reuşesc să mă repun într-o poziţie normală. Aşa că azi, cu voia dumneavoastră, lăsaţi-mă să mă plâng...

pentru că nu mai sunt locuri în tabăra de schi,

pentru că mâine avem concursul Smart şi prevăd un nou şmen,

pentru că doamna ţipă,

pentru că nu i-am găsit Anei ghete de iarnă,

pentru că nu ajung la coafor,

pentru că nu reuşesc să respir ca lumea de vreo două zile,

şi pentru că nu pot să fac minuni să repar dinţii copilei,
mai ales pe cel ce pare să aibă probleme din ce în ce mai serioase la rădăcină.


Şi pentru ca toate acestea să aibă un nume,

le-am spus Ioana cea cu fundu-n sus, cu faţa la perete, cu susul în jos, cu draci pe ea,
Ioana banana, darabana, pana, cana, bomboana...

7 comentarii:

Orin spunea...

Ooofff, una dintre zilele alea! Și eu mai am! Îmi pare tare rău de problemele cu dinții Anei, sper să găsească stomatologul o rezolvare!

Ioana spunea...

Si eu sper, dar din pacate, lucrurile nu merg spre bine. Sunt tare amarata, mai ca i-as da dintii mei daca ar putea ajuta la ceva.

Anonim spunea...

Ioana - dacă învățătoarea vă nemulțumeste atât de tare, transferați-vă! Interesează-te un pic, întreabă părinții cu copii mai mari, sigur o să găsiți o variantă muuult mai bună!
Dinții - e foarte nepăcut, asa e, dar există atâtea variante, sunt dentisti care fac adevărate lucrări de artă, până la urmă toți actorii ăia de la Hollywood au dinții pusi, ca să arate perfect!
Restul - se rezolvă de la sine!
Cu drag, Andreia

Ioana spunea...

Draga Andreia- am si eu o zi mai proasta. Dar, ca idee lucrurile stau cam asa: celelalte invatatoare sunt si mai urlatoare, asa ca ar trebui sa ma incumet sa schimb scoala -deja asta e mai complicat, dar nu imposibil. Cu dintii, marea problema este riscul de a ramane fara un dinte din fata cativa ani de zile pana se poate face implant. Nici nu vreau sa ma gandesc, dar ... Si restul, sper sa se rezolve cat mai repede!

Anonim spunea...

Sunt sigură că veți găsi un dentist care să ofere o soluție estetică si funcțională până se poate face implantul. Shop around.
Si dacă învățătoarea e cum zici, chiar te sfătuiesc să schimbi scoala, indiferent cât de complicat e dpdv birocratic. O învățătoare bună e esențială pentru un parcurs scolar bun nu numai acum, dar mai ales în viitor. Fiul meu acum termină cls VIII si am avut noroc de o învățătoare excepțională, care efectiv i-a insuflat dragul de a merge la scoală, chestie muuult mai importantă decât scrisul si cititul. Si dacă a ta merge cu inima strânsă la scoală- zău nu merită, mai ales dacă chestia asta va dura patru ani.
Andreia

g.cojocaru spunea...

cheer up! Se vor asterne toate... va fi bine pentru toata lumea! ;)
Trebuie sa iti pastrezi optimismul! ;)

ioana spunea...

Încerc, încerc, dar mai pic și eu!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes