duminică, 18 noiembrie 2012

Z- List

Se fac 20 de ani de când am terminat liceul. Şi mi se pare că eu sunt tot acolo, aceeaşi. Ce am făcut în tot acest răstimp? Ce am şi nu aveam? O facultate, un job, un soţ, un copil. În rest, aceleaşi kilograme în plus faţă de câte mi-aş dori, acelaşi păr blond pe care mi l-am dorit roşcat, aceeaşi spaimă de schimbare, aceeaşi frică de a mă aventura pe tocuri, aceeaşi carte nescrisă pe hârtie şi scrisă de o mie de ori în cap, aceeaşi frică de a schimba ce se poate schimba. Practic sunt la fel, doar mai bătrână.

Peste 20 de ani, probabil că voi fi nu doar mai bătrână, ci şi mai suferindă. Şi cu siguranţă mai grasă. Şi poate nu la fel de blondă, dar la fel de... la fel.

Şi apoi? Apoi, mă voi trezi într-o zi că tot ce voi mai putea face va fi să scriu o listă cu tot ceea ce nu am apucat să fac. Şi nici nu voi mai apuca. Poate doar să mă vopsesc. Dar nu roşcată, că aş fi caraghioasă. Ci la fel de blondă cum am fost şi acum 20 de ani.



7 comentarii:

Orin spunea...

Cheer up! Eu zic că ai făcut destul de multe și că ar trebui să fii mîndră de asta! Copilul frumos care crește mare, o părticică de Europa bifată, ce mai contează cît va fi de blond sau nu părul?! :)

Ioana spunea...

Era duminica si eram la munca. Asa ca aveam dreptul sa fiu deprimata!

Alexandra Albu spunea...

:)))) Am vrut eu sa zic ceva despre depresie da' m-am gandit ca nu ne cunoastem suficient de bine :))). Deci asa se explica. Mbon...in rest...trecutu' e in spate, viitoru' in fata, dam cu ceva Finalgon pe la incheieturi si mergem mai departe! Am zis!

Andrei Sarban spunea...

Sarumana ca te-ai gandit la liceu exact dar exact de ziua mea! (marog, am terminat in iunie 1993 deci...mai ai pana la 20 de ani de liceu dar..gestul conteaza!)
Sa stii ca mai am discul ala cu Ioana si Marin Cornea pe care mi l-ati adus cadou (pe 18.11.1992 cand..implineam eu 18 ani) tu si Laura.
Pentru audienta, nu, tanti aia si nenea ale nu faceau si nu fac parte din preferintele noastre muzicale, era doar suportul pentru un cadou simpatic!
Andrei
LE: bai..nu vad literele alea!

ioana spunea...

Ce faci, mai? M-ai convins ca nu esti robot:) Dar, am avut niste intrusi pe aici si a trebuit sa iau masuri de starpire.

Andrei Sarban spunea...

Sincer? Acus ca am dat de blogul tau..mai bine! Chiar stai de 3 zile si il citesc non-stop si imi placeeeee!
Auzi, cum dau de tine? (altfel decat aici pe blog sau via Laura?)
Andrei

Ioana spunea...

Pai, ai o adresa de mail la contactul de pe blog si acolo poti sa-mi scrii fara sa ajungi in vazul tuturor:)
La multi ani si pupaturi familiei! (inteleg ca exista si o junioara pe langa tine)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes