duminică, 27 noiembrie 2016

RUA Shop

Atenție, acesta nu este un post publicitar. Da, o să vă povestesc despre un magazin și despre ce se găsește în el și despre al cui este, dar asta pentru că l-am descoperit și eu astă vară când m-am întâlnit cu Anda Mîndreanu și cu fetița ei, Aruna, fără de care această poveste nu ar fi existat. Pentru că, după cum povestește Anda, nașterea celei mici și mai ales perioada aia plină de emoții și de incertitudini de proaspătă mămică au făcut-o să-și dorească să facă ceva și pentru sine. Un "me time" cum zice chiar ea. Și uite așa, fata asta cu ochii cei mai albaștri văzuți până acum, a decis să-și deschidă propriul magazin online de bijuterii handmade, numit RUA Design. Întoarsă la serviciu după concediul de maternitate, Anda și-a dat seama că un program fix, de 8-9 ore de lucru pe zi, nu este ceea ce-și dorește. De altfel, e suficient să o cunoști, să o vezi câtă poftă de viață emană și ce curaj are când își alege coafurile, ca să pricepi că ai de-a face cu un spirit liber ce nu poate sta locului într-un birou. Și uite așa a decis să se consacre cu totul magazinului online pe care l-a rebotezat RUA Shop, diversificând marfa.
"În Shop am decis să aduc, pentru mame și copii, încălțăminte din Spania. Pentru că se știe că Spania are o industrie dezvoltată, cu o lungă istorie. De la celebra piele de Cordoba până la noile mărci care își propun să fie cât mai ecofriendly", îmi povestește Anda. Nici nu e nevoie să o cred pe cuvânt, pentru că doar ce mi-am luat astă vara cele mai faine sandale ever. Lăsând la o parte pielea extrem de moale, d-aia care ia forma piciorului și care nu trebuie așteptată să se lase ca să nu te mai roadă, sandalele Avarca au cele mai faine culori pe care le-ați văzut vreodată la o pereche de încălțări. Mai mult, există și măsuri pentru fetițe, astfel încât puteți să vă jucați de-a surorile sisters vorba părinților mei. Eu mi le-am luat pe cele bleu ciel, dar recunosc că mi-aș fi luat câte o pereche din fiecare culoare (mi-a rămas gândul la cele galbene și la cele roz pal), mai ales că prețurile sunt ok: între 149 și 199 de lei în funcție de model (cu toc, cu sclipici sau doar colorate).

Pentru toamnă și primăvară, am găsit în magazinul Andei niște ghete foarte faine, gen mocasini, din piele întoarsă, la 145 lei perechea în niște culori absolut fabuloase! Galbene, verzi, roșii sau albastre...atât am avut de spus! In rest, take a look aici și explicați-mi doar cum o să faceți să vă decideți la o singură pereche (între galben și verde, voi pe care le-ați alege?) Pe lângă aceste ghete safari, mai sunt și cele din categoria Urban chic Victoria. Creată în 1915 și botezată după numele soției fondatorului, marca este celebră în toată Spania, mai ales pentru design-ul mereu în tendințe, îmi spune Anda.

Și ajungem și la ghetele de iarnă, că doar numai mâine nu-i poimâine și odată dă gerul și vine zăpada. Practic sunt tot un fel de mocasini, daaaar îmblăniți și, în plus, 100% ecologici. Povestea lor, pe scurt, este următoarea: "încălțămintea Natural World Eco este făcută în principal din bumbac și cauciuc. Bumbacul provine din Spania, este certificat Made in Green ceea ce confirmă faptul că este un material obținut fără substanțe dăunătoare sănătății, fără utilizarea forței de muncă a minorilor, este 100% ecologic.Cauciucul, extras direct din arbore de cauciuc, este de calitate superioară. Întreg procesul de producție, fără utilizarea de produse chimice sau adezivi, se bazează exclusiv pe temperaturi înalte și forță de presiune". Cu alte cuvinte, e de bine. Lansat pe piața spaniolă în 2010, brandul a ajuns la mare căutare peste tot în lume. Pe mine, încă o dată, m-au dat gata culorile. Adică, ghete de iarnă grena...serios, cum să nu vrei așa ceva?

În RUA Shop nu găsiți doar încălțăminte și bijuterii handmade, ci și alte lucruri de îmbrăcăminte. Nu o să mă apuc acum să dau jos toată marfa de pe rafturi, dar vă invit să aruncați un ochi în secțiunea Categorii , poate vă mai sare ceva în ochi. Mie cel mai tare mi-au plăcut combinațiile de mocasini și pelerină.

La sfârșit, Anda vă anunță prin intermediul meu că de 1 decembrie face lichidare de stoc la toată încălțămintea de sezon. Până atunci, aveți black friday până pe 30 noiembrie. Pentru detalii, aruncați un ochi și pe pagina de fb a magazinului. Și apoi vă aștept aici, să-mi spuneți ce v-ați cumpărat și poate mă ajutați să mă decid referitor la mocasini: galben sau verde?





1 comentarii:

Corina spunea...

Exact astfel de magazine cautam. Magazine facute cu dragoste cu pasiune.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes