joi, 6 octombrie 2011

Trei zile si două nopţi

Pijama, check. Şosete, chek. Bluze cu mânecă lungă şi tricouri, check. Costumaţie pentru discoteca de sâmbătă seară, că deh, aşa se poartă în excursie, check. Blugii cei noi stau şi ei cuminţi în valijoară, lângă cizmele de cauciuc şi super hanoracul la super ofertă de la Decathlon. Doar 27 de lei şi mama poate să stea liniştită că odrasla nu va muri de frig şi nici nu va transpira pe dealuri.

Să revenim deci: trusa de toaletă, check. Chiloţi şi maieu, aşişderea. Pacheţelul cu mâncare pentru drum stă cuminte în bucătărie şi aşteaptă să fie aşezat în rucsăcelul roz cu ponei. Doar Lala şi pernuţa nu sunt încă la locul lor. Fără pernuţa ei, Ana nu doarme bine. Fără Lala, nu pleacă. Despre el, voi povesti altă dată. Nu e un personaj despre care să vorbeşti aşa, în treacăt.

Acum copilul e în pat şi bagajul de excursie pregătit. Doar eu nu sunt pregătită. Trei zile şi două nopţi fără Ana. Vă ţin la curent.

4 comentarii:

The way I am spunea...

Distractie placuta Anei si tie iti doresc sa fii linistita ca trei zile vor trece imediat:)

Ioana spunea...

Merci de incurajari. Recunosc ca inca de dimineata sunt cam nervoasa si m-am ratoit deja la cea mica. Pe nedrept:(((

Petru spunea...

Avem si noi la activ o excursie similara, tot la 6 ani, la Marea Nordului. 4 zile si 3 nopti. (fara discoteca, e drept...)
Totul va fi bine. Copiii cresc si devin din ce in ce mai autonomi.

Ioana spunea...

La Marea Nordului m-as duce si eu. Si fara Ana si fara disco!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes