duminică, 25 decembrie 2011

Ce n-aveam ieri şi acum avem

- O orgă mare şi frumoasă şi adevărată, cu 4 octave şi care se branşează şi la calculator şi la care poţi cânta cu căşti în urechi (mulţumesc, mulţumesc!)
- un joculeţ cu multe, multe biluţe colorate care se pot aşeza pe o tablă şi cu care, dacă nu le împrăștii prin toată casa, poți face desene 3D
- avem și primul nostru Zhu Zhu Pet (un şoarece nebun, care plimbă o biluţă printr-un labirint plăsticos şi chiţăie de mama focului)
- avem şi trăistuţă de mers la colindat şi pijama cu model de văcuţă
- şi o laringită. Asta nu era în scrisoarea către Moşul, dar am primit-o bonus, ca de altfel în fiecare an. Este o chestiune ce ţine de tradiţie, la noi în familie.

Cât despre noi, ăştia marii, am primit şi noi de machiat, de oglindit, de meşterit, de purtat și de citit. Dar cel mai mult, am primit încă un Crăciun alături de un copil care crede şi se bucură din tot sufletul. Deşi, a fost primul în care Ana şi-a pus întrebări: "de ce vine Moşul ăsta doar când ea pleacă de acasă şi nu-l poate vedea?" Aşa face el, încă de pe vremea când Ana era foarte mică. Şi aşa va face în continuare, cât Ana va dori să rămână mică. Este o chestiune ce ţine de tradiţie, la noi în familie.
 

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes