miercuri, 11 ianuarie 2012

Dileme

Vreau la munte!
Mă gândeam să încerc să plec undeva pe la mijlocul lui februarie. O săptămână, la Predeal, că acolo o avem pe doamna Puşa cu care schiază Ana. Problema e că aş vrea să schimb un pic vila unde stăteam de obicei şi unde anul trecut, am căzut cu patul. Dacă aveţi vreo şustă pe la Predeal, aproape de pârtie şi nu foarte scump, spuneţi-mi şi mie!

Şi pentru că tot vorbim de lucruri plăcute, vă informez că temperaturile mediteraneene din ultima vreme mă fac să visez deja la vacanţa de vară. Aşa că vreau şi la mare! Dar nu ştiu unde. Până acum, Ana a beneficiat exclusiv de litoralul bulgăresc. În mare a fost OK, dar ni s-a cam acrit. Mai ales de bulgari. Nu de toţi, de majoritatea. Anul ăsta ne bate gândul să încercăm să socializăm cu turcii. Am socializat şi în trecut, dar fără copil şi fără pretenţii. De data asta însă, nu prea am habar spre ce să mă orientez. Ştiu că vreau avion şi multe stele la cazare, plajă cu nisip şi intrare lină în apă, fără bolovani. Personal, nu sunt interesată de piscină. Vreau să existe, dar copilul e ţinut oricum pe plajă şi lăsat să se bălăcească în apa mării. Că d-aia mă duc la mare.

În concluzie, are careva vreo idee, că poate mă învârt de vreun early booking; se pare că au început deja şi reducerile nu sunt de lepădat. În contrapartidă, ofer ponturi despre Bulgaria, Austria (pe timpul verii) şi Italia (mai ales Toscana). Ce ziceţi, batem palma?

3 comentarii:

Anonim spunea...

pentru munte poti sa incerci si valea ariesului-arieseni, garda, albac (ne-a placut "steaua ariesului"). de revelion partia de la arieseni-vartop a avut zapada din ceruri, nu din tun. :) si preturi umane (10 lei inchiriat saniuta, 20 lei schiurile, 2-3-4 lei paharu' (de diferite marimi) de vin fiert).
pensiuni cochete, curate, mancare buna si oameni primitori.
cam departe, recunosc, dar a fost superb.
nu, nu detin pensiune acolo, doar ce m-am intors.
ady.

Ioana spunea...

Mersi pentru sugestie! Toată lumea spune ca Valea Ariesului e super, din păcate nu am ajuns pe acolo. Pentru anul asta o sa rămân pe varianta Predeal, din cauza monitoarei de schi de care Ana e îndrăgostită. Dar, poate la anu' schimb macazul.

Luminita spunea...

iti doresc succes, nu te pot ajuta, pe niciunde... dar cand gasesti, sa ne spui si noua!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes