luni, 16 iulie 2012

Scrisoare către Ana

Draga mamii,

Ştiu că de multe ori te bodogăn şi că mă supăr pe tine că nu vrei să te joci şi tu singură şi că mă pisezi non stop la cap. Ştiu că te şutuiesc adesea la tine în cameră şi că te mai cert că nu te joci cu nicio jucărie.

Ştiu că am momente în care mă simt prinsă în capcană şi că oftez poate mai des decât meriţi. Ştiu că îţi tot spun cum vreau să dorm şi eu mult şi cum vreau să vină ziua în care te vei spăla singură pe cap. Şi că abia aştept să nu mai fiu eu cea care îţi taie unghiile de la picioare.

Ştiu că nu vreau să joc întotdeauna Macao şi nu vreau să fac zilnic prăjituri. Ştiu că am avut vacanţe frumoase cu taică-tu înainte să te naşti tu şi chiar şi primele veri după naşterea ta. Ştiu că mă gândesc uneori cu jind la prietenii care ies la beri şi care au cu cine să lase copiii sau la cine să-i lase.

Dar mai ales, ştiu că mi-e dor de mor de tine, deşi abia ce-a trecut o zi de când nu ne-am văzut şi a mai rămas doar una până să ne vedem. Şi ştiu că imaginea pătuţului gol de la tine din cameră e ucigătoare şi de nesuportat.

Aşa că, draga mamii dragă,  lasă naibii joaca prin grădina de la ţară şi pune mâna de vino acasă mai repede că mă perpelesc toată după tine. Promit să fac prăjituri şi să joc Macao.

Cu drag,
Mama

8 comentarii:

Anonim spunea...

„ucigatoare”
nu exagerezi un pic?

Ioana spunea...

Un pic :)

Petreceri copii spunea...

Aoleuuuu, revino-ti :)) dragoste de mama, dar nici chiar asa ! :))

Ioana spunea...

Gata, mi-am revenit! A venit acasa:))

vavaly spunea...

Hmmm, minunatul dor de bebe, de copilul tau pe care il vrei mereu langa tine... desi zici ca iti doresti si cateva ore fara el. Citind randurile tale m-a napadit nostalgia si am cautat si eu randurile mele scrise nu demult, dar totusi parca a trecut atata vreme....Ca sa nu te simti singura in trairi te las sa te consolezi :)
https://copiisimame.wordpress.com/2011/03/25/dor-de-bebe/

Ioana spunea...

Sa vezi cum o sa fie la 7 ani cand o sa-ti spuna " ma duc la mine in camera, caci simt nevoia sa stau singur".

Luminita spunea...

io te inteleg...

Ioana spunea...

Merci!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes