miercuri, 25 iulie 2012

Socoteli

Recunosc cinstit că am luat-o un pic razna. O fi de la căldură, de la şcoala ce se apropie, de la gândacul pe care l-a găsit B în sufragerie sau de la vara ce trece prea repede.Nu ştiu de la ce este, dar în timp ce euro urcă precum nebunul şi noi ar trebui să facem socoteli pentru mobila din camera Anei, pe mine m-a pocnit dorul de ducă.

Şi dacă am lua doar un corp de bibliotecă în loc de două şi un birou mai mic în loc de ăla mare cu multe sertare şi dacă în loc de desene pe pereţi, aş face eu un cerc maaare uite aşa, cu nişte linii pe post de raze? Şi dacă am reuşi să strângem un pic cureaua şi B s-ar învârti şi el de o săptămână de concediu prin septembrie? Şi dacă am lua copilul şi am fugi un pic în Grecia?

Şi dacă ar citi cineva ce scriu eu aici şi mi-ar da o sugestie de cazare faină pe braţul Sithonia, de exemplu? Şi poate mi-ar povesti mai multe despre Halkidiki, că eu n-am ajuns pe acolo? Ei, ce ziceţi, vă băgaţi să daţi o mână de ajutor?

7 comentarii:

Luminita spunea...

doamna, nici n-ai venit bine din concediu si iar vrei sa pleci? cum vine asta? :d
imi pare rau ca nu te pot ajuta cu indicii, dar iti doresc sa-ti iasa si sa mergeti unde va pofteste inima!

Ioana spunea...

Daca ar exista pe lume meseria de calator, as fi cea mai fericita! Nu cred sa reusesc sa stau locului mai mult de o saptamana, fara sa-mi fac planuri de drum. 70% din ele nu-mi ies, dar mai raman 30%!

Anca spunea...

Trebuie sa cautati pe la diferite companii carfe se ocupa cu asa ceva, sau eu stiu ca mai edxista un site in care poti lua contact cu diferite persoane si iti "imprumuta" canapeaua.Am o prietena care a colindat multe tari asa.Din pacate nu stiiu cum se numeste site-ul

Alexandra spunea...

Iti recomand sa urmaresti http://www.facebook.com/VacantainGrecia

Ioana spunea...

Merci de pont. Eu caut un apartament misto, aproape de o plaja cu nisip si fara pietre in apa, in apropiere de taverne. Ai vreo idee?

szqwer spunea...

am sa-mi fac eu timp zilele astea si am sa povestesc despre vacanta noastra minunata din Halkidiki, promit ca te incadrezi si cu mobila pentru camera Ioanei si cu o vacanta de 10 zile de neuitat.va pup si va citesc mereu din umbra desi nu am mai comentat de foarte mult timp.

Ioana spunea...

Oau, minunat! De abia astept sa-mi spui cum a fost!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes