joi, 20 decembrie 2012

De-ale mele

Azi nu scriu nimic. Am trecut pe aici doar sa mă plâng un pic şi apoi, îmi văd mai departe de treburile mele intelectuale. Căci da, e şapte seara şi eu sunt la muncă şi mai durează ceva până ajung acasă, la copilul meu cel proaspăt intrat în vacanţă (pupe mama pe ea de febeistă, că a luat 42 de FB, pe numărate) şi la berea mea din frigider.

Deci, cu ultimele puteri vă anunţ oficial că:

- de mâine sculatul meu la 6h30 va fi doar o tristă amintire

- am terminat goana după cadouri, dar am nevoie de o cutie pentru pălării (am pălăria, dar n-am cutia)

- m-am învârtit de concediu şi voi duce copila la schi (sunt cea mai tare din parcare!)

- vreau să fac turtă dulce pentru seara de ajun

- pe 26 decembrie, vin la birou

- şi pe 24.


Tot oficial, vă anunţ că mâine nu mai avem şcoală, ci doar serbare. La şase, la un loc de joacă, că deh, aşa sunt vremurile acuma şi doar n-o să mă pun eu de-a curmezişul. Adică, m-am pus un pic, dar degeaba! Problema e că toate fetiţele se vor îmbrăca în rochiţă, iar eu voiam s-o îmbrac pe a mea în blugi. Credeţi că s-ar simţi prost să fie singura nădrăgară din gaşcă?

Acum vă pupez, că mă duc să lucrez!

6 comentarii:

Orin spunea...

Cred că dintre toate, avantajul de a nu mă mai trezi dimineaţa devreme este şi pentru mine cel mai tare! ;) Sărbători Fericite!

Alexandra Albu spunea...

As da la ora asta orice sa am un job pentru care sa primesc salariu :) Oricum ar fi el si oricand m-ar aduce acasa. Tine minte ce am zis azi! In rest, da, esti cea mai tareeee pentru ca duci copilul la munte! In drum catre munte musai va opriti pe la noi! Am zis!

Ioana spunea...

Draga Alexandra, te cred. Eu m-am intors la job, la cerere, cand Ana avea un an, exact din motive financiare.
Pe de alta parte, merg la munte cu trenul, asa ca nu cred ca am cum sa ma vad cu voi de data asta. Dar, facem noi cumva sa va facem o vizita, promit!

Alexandra Albu spunea...

Da' ce tu crezi ca nu putem si noi sa ne suim in trenu' ala sau ce? :))) Oricum vroiam sa o duc macar o zi la Sinaia. Pana la urma unde mergeti?

Ioana spunea...

Pai, daca toate ies cum am stabilit (inca nu am totul aranjat suta la suta), mergem la Predeal, ca acolo am instructorul de schi. Asa ca putem calatori impreuna pana la Sinaia:), asta daca tu te stabilesti la Sinaia. Te tin la curent.

szqwer spunea...

si la noi partea cea mai trista este sculatul la ora 6: 30, in rest e ok la job desi mi-ar placea sa stau mai mult in vacante d-astea de Craciun.Sarbatori Fericite !

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes