miercuri, 6 februarie 2013

Busy Wednesday

Am băgat doar un cap pe uşă să vă spun că astăzi să nu contaţi pe mine. Am de citit ziarele (noroc că nu au  rămas prea multe), de făcut revista presei, de fugit apoi acasă, de luat copilul de o aripă şi de dus în capătul celălalt al oraşului, la dentist, de stat cu frica în sân că oare ce se mai vede pe radiografie, de alergat înapoi cu copilul acasă, de plantat la teme şi de fugit la şedinţa cu părinţii. Şedinţă la care cineva a dat deja pe mail tonul discuţiilor ce se întrevăd la orizont. Citez aşadar dragi părinţi, acum că se apropie 1 şi 8 Martie, blablabla şi blablabla, continuarea o ştiţi şi singuri, că sunteţi părinţi deştepţi şi trăitori în România.

Apropo, aţi aflat că dăm de la buget 55 de milioane de euroi pentru salariile popilor? Parcă am trăi în Republica Ortodoxă Română, vorba lui Florin Iaru din Adevărul. Ei parcă, vorba mea! Spitale canci, şcoli, aşişderea, dar am construit 400 de biserici doar în ultimii douăzeci de ani. Şi o să avem şi cea mai şmecheră catedrală a noastră, a tuturor. Şi încă repede, după cum se mişcă muncitorii! Şi apoi o să mergem cu toţii acolo şi o să ne rugăm să ne dea şi şcoli şi spitale. Iar dacă staţi în Drumul Taberei, o să veniţi pe jos, că pentru metroul vostru nu mai sunt bănuţi! Tocmai aţi făcut o donaţie, felicitări!

2 comentarii:

Alexandra Albu spunea...

Aoleu ce de chestii aiurea in tara asta idioata. Pai ce sa zic, mai doamna, spor la treaba si enervare cat mai mica la sedinta. Tu fa-ti o pancarda cu NU si tine-o sus :))))

Ioana spunea...

Cred ca asta imi ramane de facut!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes