vineri, 3 octombrie 2014

Ofertă Tarom

Ştiţi să schiaţi? Eu, nu. Nici ai mei nu au ştiut. În schimb, amândoi vorbeau franceză. Şi eu. Dar, pe vremea mea, schiul nu era atât de popular ca-n zilele noastre. Acum mulţi copii ajung să fie puşi pe schiuri la vârsta când abia se ţin bine pe picioare. Aşa şi Ana. A început la trei ani, a continuat de atunci în fiecare an, doar că, neavând cu cine să se antreneze şi urând ea să plece în tabere, a ajuns să facă doar o săptămână pe an. Şi aia la Predeal unde, jumătate din timp, se stă la coadă la teleschi.

Mă gândeam că ce-ar fi să încercăm şi noi o dată să o ducem pe nişte pârtii d-alea luuungi de tot, să-i plătim o şcoală de schi şi să vedem dacă va progresa ceva mai mult. Deocamdată se ţine relativ bine pe picioare, are rezistenţă mare, dar coboară precaut şi mai mult în plug.

Şi tocmai ce văzui o ofertă la Tarom. Care zice că TAROM lansează o promoţie valabilă pe toate destinaţiile sale externe, cu plecare din România. Preţurile încep de la 99 euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.
În perioada 3 – 31 octombrie 2014, TAROM pune în vânzare bilete de avion la preţuri începând de la 99 euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors. Aceasta promoţie este valabila pentru zborurile directe, operate de TAROM, cu plecare din România către toate destinaţiile externe. Biletele trebuie achizitionate cu minimum 30 de zile inainte de inceperea calatoriei.
Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 03 noiembrie 2014 – 28 februarie 2015 (data începerii călătoriei), mai putin intervalul 20 decembrie 2014 – 05 ianuarie 2015. Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM, din România. Mai multe aici. 
So, dacă ar fi să găsesc un bilet de avion la promoţie, la Bergamo, să zicem, am eu cum să ajung apoi undeva la schi cu copila, prin Italia? Voi pe ce pârtii aţi ajuns să vă daţi? Dacă noi nu schiem, ci doar Ana, merită tot deranjul sau mai bine rămân la doamna Puşa a ei din Predeal cu care schiază de peste cinci ani? Ştiu că mai e mult până în februarie când e vacanţa aia de iarnă, dar cum tot vine weekend-ul, îmi găsesc şi eu subiecte de discutat la o bere, cu soţul.


0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes