miercuri, 1 octombrie 2014

Ce faceţi în octombrie?

Am primit o invitaţie. De fapt, e mai degrabă un pont decât o invitaţie, pentru că este vorba de un eveniment unde poate participa oricare dintre voi. Important este să fiţi mândrul posesor al unui copil cu vârsta între şapte şi paisprezece ani, curios şi dornic să experimenteze şi să descopere lumea. Şi să fiţi liberi pe data de 18 octombrie, începând cu orele zece. Nu ca mine, care voi fi probabil la radio. Dacă toate condiţiile de mai sus sunt îndeplinite, atunci, luaţi copilul sau copiii şi duceţi-vă în parcarea de la mall-ul Plaza România acolo unde două sute de copii sunt aşteptaţi să contribuie la ridicarea celei mai mari construcţii realizate vreodată de juniori. Participarea e gratuită, pe bază de formular de înscriere completat până pe 11 octombrie ici şa.
Evenimentul e organizat de cei de la Ikedoo care cu această ocazie mai fac una nefăcută: oamenii ăştia se apucă să pună în mişcare un laborator mobil.

Ca să citez din comunicatul lor de presă la care vă voi da şi link ca să nu ziceţi că nu aţi înţeles nimic din ce am scriu eu aici, proiectul Laboratorul Mobil IKEDOO îşi propune, începând cu anul şcolar 2014-2015, să familiarizeze copiii din şcolile din România cu procesul de educaşie prin experienţă şi să creeze o hartă a tuturor meseriilor disponibile pentru adulţii de mâine. Laboratorul Mobil IKEDOO va vizita şcoli din comunităţile defavorizate ale ţării, oferindu-le copiilor şansa de a descoperi şi folosi uneltele specifice celor peste 1000 de meserii prezente în Laborator.

Fain, aşa-i? Hai, nu fiţi cârcotaşi că e supercalifragilistică ideea şi copiii noştri vor fi încântaţi de aşa o trăznaie. Puneţi mâna şi completaţi formularele.


0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes