marți, 4 aprilie 2017

Ceasuri Lego și concurs

De când Ana a schimbat școala și-și începe cursurile la 7h30, am reușit performanța să o fac să rateze primele ore în vreo trei sau patru rânduri. Pur și simplu nu am auzit ceasul. El suna săracu', dar eu l-am oprit, am zis că las' că mai pot sta cinci minute și când am deschis ochii trecuseră vreo patruzeci și cinci. Așa că am decis să fac un dans sincron al ceasurilor matinale și să-i pun și copilei o alarmă, just in case. Și cum tocmai ce vă povesteam că fie-mea nu vrea să intre în categoria domnișoarelor cu fundiță-rochiță-bentiță-fustiță, a primit un ceas tip alarmă cu Batman. Exact pe gustul ei: negru, bizar, dar care sună tare.  Și unde mai pui că e și Lego. Și asta nu e tot. Adică, la propriu, nu e tot pentru că puteți găsi multe, multe modele de ceasuri lego chiar aici.  

Eu pot să vă spun că pe lângă Batmanul țipător de dimineață, Ana a mai vrut un ceas lego cu omuleț ca să i-l ofere unui băiețel de șase ani. Nu vreți să știți ce bucurie pe ăla micu' când s-a văzut la mână cu un ceas cum "nu mai are nimeni", chiar dacă într-un prim stadiu l-a pus pe dos pentru că el nu știa să citească ora. Cu ocazia asta însă, și-a dorit să o învețe, deci iată un prim avantaj al acestor ceasuri. Deși la prima vedere par de jucărie, ceasurile au mecanisme Quartz, sunt rezistente la apă până la adâncimea de 50 de metri și au garanție doi ani. Există atât modele pentru băieți (cu Ninjago, Superman, Batman, Joker, etc) cât și pentru fete (Lego clasic, Stephanie sau Olivia- habar nu am cine sunt, dar am dedus că sunt pentru fete după culoare). Singura problemă este că, dacă posesorul este prea mic și trage de curea, inevitabil piesele se vor desprinde, se vor pierde și deci, ceasul nu mai poate fi purtat. Exact asta am pățit cu puștiul de șase ani care a reușit să aducă trei adulți în patru labe căutând disperați pe sub masă și scaune o bucățică din cureaua ceasului fără de care nu se mai putea purta.

Acum să nu credeți că v-am povestit toate astea doar așa, ca să mă laud. Nicidecum. M-am gândit că tot vine Iepurașu' (vine, da?) și poate nu aveți idei de cadouri.Nicio problemă, am eu. Cu ajutorul celor de la Ligomi, am un ceas, la alegere, de oferit. Ca să vă înscrieți în competiție, nu trebuie decât să le dați un like la pagina lor de facebook pe care o găsiți aici, după care să intrati pe pagina magazinului, să vă alegeți un model și să-mi spuneți într-un comentariu, aici, pe blog sau pe pagina de facebook a blogului de ce vă doriți ceasul cu pricina. Cel mai simpatic comentariu va primi cadoul.

Concursul va lua sfârșit duminică , 9 aprilie, iar câștigătorul va fi anunțat luni, pe 10 aprilie, urmând să ia legătura cu cei de la Ligomi pentru a intra în posesia premiului. Și acum gata, vă las să citiți despre ceasuri, să vă alegeți modelul, să tatonați terenul, să-i întrebați și pe copii, așa, mai pe ocolite, pe cine preferă între Darth Vader și Nexo Knights Clay și apoi, să înceapă competiția. Intre noi fie vorba, habar nu am cine e Nexo ăsta.


12 comentarii:

Andra spunea...

Vaai, concursul acesta pica la fix! Mai nou, baietelul meu are o noua pasiune - Lego Ninjago! Tocmai cand ne apropiam de completarea colectiilor de Lego Duplo si City, am intrat in etapa Ninjago si o luam de la capat. Preferatul lui este Kai, facem diverse scenete prin casa in care el este Kai iar noi suntem tot felul de personaje rele care trebuie sa il urmareasca, prinda, gadile ca in final el sa activeze puterea focului si sa ne invinga pe toti. Ceasul Lego Ninjago Kai ar fi o super arma care l-ar ajuta sa prinda mai repede infractorii si poate, doar poate, indraznesc sa sper ca am reusi sa ne jucam mai mult intr-un loc, fara sa alergam prin toata casa :D

Unknown spunea...

Lego este peste tot in viata mea, pe covor, pe masa, am gasit unul chiar in trusa cu farduri. L-as vrea tare mult pe Joker LEGO Batman Movie, pentru ca asa poate poate invatam ceasul si ora de culcare.. fara a mai face inca un pic de lego, un piiic!

Iulia spunea...

Incep intai cu povestea. Copilul era mai mic cand a reusit sa se blocheze in casa (apartament, etajul 5). Mama (adica eu) iesise pe hol sa citeasca contorul de gaz.
In mana stanga o lanterna (ca becul se arsese si n-aveam de schimb) in dreapta pixul cu o hartie (ca memoria e scurta).
Dupa 5 secunde aud in urma mea sunetul usii care se tranteste si pe cel al butonului de blocare. Copilul avea spre doi ani si de ceva vreme era fascinat de acest buton.
Stateam si ma uitam cu lanterna la usa gandindu-ma de ce nu mi-oi fi luat macar telefonul (ca si ala avea lanterna). Mi-au trecut repede gandurile, copilul a inceput sa urle.
Am incercat sa-l calmez vorbind cu el. Mai rau am facut.
Ce era sa fac,m-am infatisat la usa vecina, mi-am pus un zambet calm pe fata (nu de alta, dar eram totusi in pijamale) si am sunat.
Usa s-a deschis, am explicat ce era de explicat si am primit un telefon.
Pe cine sa sun? L-as fi sunat pe sot,dar nu-i stiam numarul ( ce?, ce? , de cand il cunosc am avut telefon care sa memoreze pentru mine).
Singurele numere de telefon pe care le stiu sunt al meu si numarul de fix al parintilor. Asa ca...alo tata (povestesc ce s-a intamplat). Tata pregateste niste scule si zice ca vine.
Intre timp urletele devin urlete cu sughituri. Ce sa-l astept pe tata,mi-aduc aminte ca mai stiu totusi un numar: 112 ( da stiu, cele mai bune idei vin dupa cele mai proaste).
Trei pompieri si doi medici ajung relativ repede si....ce mai....sparg usa. Nu va inchipuiti ca au trantit-o la pamant, au avut ceva scula pneumatica si au deschis-o destul de finut, ca tot cu usa aia suntem si acum (mai putin butonul de blocare).
Copilul s-a calmat pe loc,l-a luat pompierul in brate si se juca cu mustata lui.
Mai panicat a fost tata care a ajuns intr-un tarziu si a vazut in fata blocului o salvare si o masina de pompieri din aia mare cu scara si vreo cativa vecini prin jur.
Copilului ii povestesc si rade, rad si eu acum. Acum are 5 ani,are masina lui de pompieri din lego. Ma uit la el cum doarme, cu ea langa perna.
Un ceas lego city pompier cu minifigurina i-ar placea. Sau, daca imprastie si el piesele?

Unknown spunea...

Lui Eduard,desi este baietel, ii plac tare mult accesoriile mele si cum le prinde , cum se impodobeste ca un brad de Crăciun. I-am mai cumparat o data un ceas, dar fara rezultat!Nu avea mărgelute ca bratarile mamei pe care să le mestereasca.Era prea monoton. Cu siguranta Ceasul lego Dc Super Heroes Superman il va stârni curiozitatea si il va tine ocupat! Iar eu voi fi o fericita ca nu trebuie sa imi mai împart bijuteriile cu el ! :)))

Liliana spunea...

Buna ziua,
Incerc eu sa va raspund la intrebarea cu Nexo asta :)), e unu' pe care il avem si noi pe o sticluta de apa :), Cand am inceput in toamna clasa pregatitoare ne-am echipat cu sticla speciala si cutiuta de sandvis, evident cu Lego. Le-am comandat ca scria pe sticla lego si cand am primit coletul...e ce sa vezi? Nexo ..si nu mai stiu cum...Asa..o fi si asta un brand, zic...tot ce e lego iubim <3 asa ca...In afara de Lego City nu prea stiu eu multe...stie Bogdan, ca e mare fan...mai nou aflu si ca exista Lego Minecraft...despre care pot doar sa zic ca sunt niste patrate, ca nu le inteleg personal logica..."tara patratilor","insula ciupercilor" :)))etc...e treaba de arhitecti..parerea mea:)...asta este..Avem fiecare copii frumosi si destepti de care suntem mandrii..iar nebunia Lego cuprinde pe multaaa lume!
E greu sa aleg doar un ceas:))) pe multe le-ar dori, insa ne oprim la Ceasul LEGO City Politist cu minifigurina, deoarece tot din cauza varstei ne visam politisti!
:)

Vero spunea...

Ceasul LEGO Classic cu minifigurina e ceea ce imi doresc pentru copilul meu. E colorat, pentru ca asa trebuie sa fie copilaria, e jucaus, pentru ca toate activitatile copilariei e bine sa se reduca la joaca si e inofensiv, neinducand nici un strop de violenta sau urat in viata copilului meu. Acesta e tipul de lego pe care il apreciem, care protejeaza inocenta curata a copiilor nostri. Va multumim!

Laura spunea...

LEGO! LEGO pentru Matei (7ani)este pasiune, prietenie, creație, culoare, joc si evoluție...a început sa îmbine piesele la un an si patru luni, de atunci nu trece nicio zi fără LEGO; aceste cărămizi colorate sau măcar câțiva Omuleți, ne insolesc peste tot: la stomatolog, in orice călătorie, la biserica (au fost si la scoala, dar acum au Interdicție :))) Toate jucăriile care apar pe lista Moșului si pe cea a Iepurașului sunt cutii de LEGO. Piesele sunt peste tot in casa, in mașina, la bunici si deși e neplăcut sa calci pe ele tocmai când ești mai grăbit, le iubim toți, de la mic la mare. Surioara lui Matei are un an si trei luni si nicio șansa sa iubească păpușile, eventual pe cele din seturile LEGO FRIENDS. Matei si-ar dori foarte mult un Ceas Batman LEGO Batman Movie deoarece in acest mod poate sa învețe sa citească ceasul alături de eroul si Brandul preferat...orice lucru făcut cu plăcere, este un lucru bine-făcut. Mai mult, având acest ceas, are posibilitatea de a avea si la școala o părticică din lumea lui atât de frumoasa, pe care o reclădește zilnic, după bunul plac. LEGO este parte din viața noastră, este cuvântul cel mai des rostit acasă. SUCCES!

Romeo spunea...

Sunt Andrei si iubesc LEGO, acesta este motivul pentru care imi doresc ceasul LEGO Nexo Knights Clay

Unknown spunea...

fIUL MEU ESTE FAN TOT CE TINE DE LEGO LE FACE DE LA 3 ANI ,ACU ARE 5 ANI SI 11 LUNI,SI ISI DORESTE ACEST PRODUS: Ceas de mana LEGO Ninjago Sky Pirates Kai

Cris B spunea...

Fetele mele sunt amandoua fan lego friend si lego princess, pt cea mare chiar e cazul sa ii cumparam un ceas.

Kamel spunea...

Cand eram Copil ,aveam o jucarie cu un tren si niste caile ferate fara sa stiu ca era vorba de LEGO....Acum o stiu . Pot spune ca era instructiv pentru mine chiar daca n-am devenit un feroviar :))

Unknown spunea...

copilul meu este fan lego,si ma bucur ca nu sta pe tableta ,prefera foarte mult sa se joace cu lego ,se pricepe de micut ,are rabdare si face diferite forme ,modele care te lasa masca la 5 ani ,el a inceput de la 3 ani sa se joace cu lego si de atunci este un mare fan .Prefera Ceasul LEGO City Politist cu minifigurina.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes