miercuri, 23 noiembrie 2011

Yves Rocher, îmi placi!

Că tot vin Sărbătorile, copiii învață colinde, grădiniţele pregătesc serbări şi eu nu ştiu dacă pot să ajung la Gaudeamus, am hotărât să-mi fac şi mie un cadou. Unul de care să profite toată familia, că doar nu poci pentru ca să mă bucur doar eu, de una singură. Aşa că am achiziționat revista Secretele bucătărie, în ideea să umplu după-amiezele liniştite ale Anei cu fabricarea unor biscuiți în diverse forme.

Doar că, pe când răsfoiam reţetele, mi-a căzut la picioare un pliant. De fapt e un catalog Yves Rocher. Şi are și bon de comandă. Şi comanda e gratis. Şi-ţi dau și cadou un gloss la alegere. Şi au fel de fel de trăznăi cu care să te speli, să te pudrezi, să te ungi, să te dai, să-l dai şi pe el-ul din casă, să-ţi speli şi copilul pe cap, să te dai și pe mâini și pe picioare. Şi unele sunt bio, altele nu, dar sunt ieftine.

Şi au și pacheţele cadou, numai bune de dat la educatoare sau la soacre. Şi au și promoții şi un parfumel bonus dacă cumperi de 25 RON. Şi au şi site unde poți să ceri catalogul şi poți comanda. Şi un număr de telefon la care să suni pentru comandă, asta dacă nu ajungi la poştă să trimiți bonul din revistă.

Dar eu o să ajung, că e mai aproape decât Gaudeamus.
Şi o să comand. Nu ştiu încă ce, dar o să văd eu. Iar după aia o să fac şi biscuiţi în forme. Doar după aia.

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes