joi, 14 februarie 2013

De dragoste

Cum stăteam eu aseară în pat, cu o pernă pe ureche şi aşteptam să mă cufund în braţele lui Moş Ene, am avut o străfulgerare: oau, mâine e Valentine's day! Apoi, am căscat mulţumită şi am adormit buştean. Ce, credeaţi că m-am sculat în miez de noapte din patul meu conjugal, că am dat fuga la bucătărie şi am frământat un blat de tort, că am presărat petale de trandafiri pe mocheta răpciugoasă din faţa băii şi că apoi mi-am azvârlit cât colo pijamaua mea cu Hello Kitty pentru a orbecăi prin dulap după un chiloţel cu dantele?

Aş! După cum vă spuneam, am căscat zgomotos, gândindu-mă fericită că ce bine de astea ca mine care au suficienţi de mulţi ani de parteneriat cu acelaşi mascul ca să fi scăpat de toate presiunile amoroase de început, de toate frustrările şi complexele pentru a putea să se bucure liniştite de adevăratul trai în doi.
Aşa că, în această frumoasă zi de iubăreală occidentală, vă propun 10 motive pentru care  life sucks atunci când iubeşti cu fluturi în stomac şi genunchi tremurânzi:

1. Petreci parte bună din existenţa ta în faţa oglinzii şi de fiecare dată se lasă cu plânsete şi nemulţumiri.

2. Ajungi să fii dependentă de telefon pe care nu-ţi permiţi să-l închizi sau să-l uiţi că poate sună şi o să creadă că nu vrei să răspunzi.

3. Devii paranoică şi orice ton sau privire mai bizară e considerată brusc o tentativă de batjocură sau abandon.

4. Nu mai poţi mânca ceapă şi ustoroi decât dacă mănâncă şi el şi când el mănâncă, trebuie musai să mănânci şi tu, altfel nu te mai pupă şi tu nu vrei asta.

5. Trebuie să înduri tot felul de discuţii stupide şi să pari interesată, deşi habar nu ai despre ce vorbeşte.

6. Te vezi nevoită să petreci timp cu gaşca lui în detrimentul găştii tale şi să te prefaci că nu-ţi pasă.

7. Urăşti instinctiv toate femeile din lume şi asta nu e deloc simplu.

8. Dacă au trecut două zile fără să spună te iubesc, clar s-a întâmplat ceva.

9. Eşti îngrozită că ar putea să uite să-ţi aducă ceva de Mărţişor, 8 Martie sau ziua ta, iar dacă uită eşti pe punctul să faci o criză de nervi.

10. Nu poţi să-l critici cât vrei şi să-l baţi la cap de teamă că-ţi va da papucii.

Lista rămâne deschisă, aşa că dacă aveţi şi alte idei, nu vă sfiiţi!

12 comentarii:

Andrei Sarban spunea...

Ouch...care sunt "binefacerile" traiului in doi dupa enspe ani de acelasi mascul/femela soro?
Suna un pic a blazare, adica singura chestie de care nu te pot banui.
LE: inteleg ca exista si chilotei cu dantela cu Hello Kitty...

Andrei Sarban spunea...

Sa nu uit: cine dracu a inventat sintagma "fluturi in stomac"?
Asta presupune sa mananci viermi anterior...bleah!

Ioana spunea...

E o chestie femeiasca,nu ai tu cum sa intelegi:)La voi s-ar traduce cu un fel de bolboroseala de mate, na!

Cat despre blazare, dimpotriva, eu ridic in slavi starea de bine pe care ti-o da traiul indelungat langa acelasi partener! Cine are nevoie sa-i bolboroseasca matzele non stop?

Orin spunea...

Deși în prezent intru în categoria mii de fluturi în stomac, nu mă recunosc la toate subpunctele respective. Daaar, cu ce am rămas eu și a trebuit neapărat să comentez: pijama Hello Kitty??? Îmi place și mai mult de tine, și eu sînt big fan, am o întreagă colecție, dacă n-ai descoperit încă linia disponibilă în magazinele OYSHO, îți recomand să o cauți, mai ales dacă ieși din țară, magazinul din AFI (parcă) nu mi s-a părut nemaipomenit de aprovizionat.

Ioana spunea...

Pai, sa fie intr-un ceas bun si sa fii fericita:)

szqwer spunea...

eu zic ca nici cu rujul preferat nu te mai puteai da oricand si oricum ca nah! buzele tale ca 2 petale...trebuiau sa fie complet inrosite de pupaturile lui si nu de un obosit de lipstick.God, ce bine ca-s maritata!

Alexandra Albu spunea...

Ahhh ce m-ai uns pe suflet...mda cam asa e...Nu e blazare, nicidecum. E dragoste in viata REALA, nu doar in imaginatia de indragostit. E dragoste din aia tare, tzeapana, buna de pus temelie la casa!

Ioana spunea...

Asa e Alexandra, desi e frumos si cand iti tremura genunchii (ma rog, eu de cand mi l-am bulit pe partie, nu prea imi mai da mana sa-mi tremure prea tare:))

Alexandra Albu spunea...

Genunchii iti tremura putin intr-o viata. Restul de timp e viata reala, dragostea aia adevarata de best-friends-forever...

Lavinia spunea...

:)))))))))) cam asa ceva ! ma distrez si eu pe seama colegelor mai tinere si le spun mereu in ce etapa se afla si cam ce urmeaza ..:)))) ele nu ma cred...dar asta e partea frumoasa ! sa nu ne creada nimeni si sa treaca toti prin aceasta :)

traveller spunea...

As mai adauga la lista de chestii care nu mai trebuie facute cind genunchii nu mai tremura
a. Epilatul ala obsesiv si continuu la citeva zile
b. Urletele in oglinda cind te gindesti in ce costum de baie sa te vada pentru intiasi data

Ioana spunea...

Daa, pe asta cu epilatul o uitasem:)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes