sâmbătă, 30 martie 2013

Saturday night fever

Sâmbătă seara.

Eu: m-am ocupat de o salată verde cu ridichi, ceapă, roșii și rondele de castravete. Mai apoi, am pus la fiert fasolea pentru iahnie. Fierbe greu, așa că am timp să-mi fac ordine prin dulapuri. Mi-am aranjat pentru a doua oară pe anul ăsta cizmele și ghetele de iarnă. Am dat peste cutia cu pantofii mei crem de la Zara. Continuă să mă bată. Aveți vreo soluție?

Ei: stau lipiți unul de altul și se uită la Harry Potter. Partea a treia. Ana stă cu un deget în gură lipită de ta-su. Au prins ultimele raze de soare sus, pe terasa blocului. Eu i-am zis să scoată copilul pe afară și el a găsit soluția. Sus e aer și e aproape de cer. S-au întors vorbind despre Sputnik și Războiul rece. Credeți că e prea devreme?

Mâine mergem în Herăstrău; program de bloggering, vorba Anei. Ne ducem să ne distrăm cu cei de la Descoperă Natura, Dacia Plant și Foto Union. Cine mai vine?

3 comentarii:

szqwer spunea...

acum mi-am mai tras si eu sufletul sa citesc pe la voi, pentru pantofii care strang eu am o solutie super: bag spirt in ei, ii incalt si ma plimb prin casa vreo ora si ceva cu ei in piricoare ca madame cutit.Inceraca si vezi daca cedeaza.

szqwer spunea...

in picioare, da :-)))

ioana spunea...

Am auzit si eu de metoda asta, chiar functioneaza? Mie mi se parea ceva din popor, dar gata ma duc sa-mi alcoolizez pantofii:)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes