vineri, 22 noiembrie 2013

Vreți să fiți Moș Crăciun?

Şi ce dacă nu are decât un an şi jumătate? Răzvan ştie că vrea o maşinuţă cu telecomandă. Sigur, nu ştie el cum vine chestia asta cu telecomanda, dar a văzut la televizor că există maşinuţe care merg singure şi poate aşa, dacă se va ţine după ea, va ajunge şi el să stea înfipt mai bine pe cele două picioruşe. 

Sau poate o fi auzit la Gabriel când a cerut una? O fi ştiind el ceva, că doar e mai mare, are deja trei ani. Aşa că anul ăsta, Gabriel a cerut şi nişte dulciuri. Nu multe, doar un pic. O ciocolată  mică şi poate un ou cu surpriză. Uite, l-a şi desenat. Nu i-a ieşit lui aşa de frumos ca-n reclame, dar e sigur că Moşul o să înţeleagă că e vorba de un ou de ciocolată cu jucărie. Că Moşul e bun, doar că uneori nu are timp să ajungă în toate casele cu copii. Aşa le-a spus lor doamna. Şi le-a mai spus să nu plângă dacă nici anul ăsta nu va ajunge, că Moș Crăciun e bătrân şi obosit, dar asta nu înseamnă că s-a supărat pe ei. Nuuu, ei au fost cuminţi şi fiecare a spus frumos ce-şi doreşte şi atunci doamna le-a zis celor de la Zurli să facă o listă şi să o publice aici. Şi poate că-ntr-o seară, Moşul va avea timp să se uite pe ea şi să pună în sac şi câte ceva pentru ei. Pentru Răzvan şi Gabriel şi Maria şi Adina şi toţi copilaşii orfani de la Sf. Vasile care au nevoie, poate mai mult decât ai noştri, să creadă în minuni. Pentru că lor nu are cine să le şteargă lacrimile atunci când se simt trişti şi singuri şi făr' de nimeni şi nimic în ziua de Crăciun. Și-n celelalte 364 de zile.


Dacă vreți și puteți și sunt sigură că puteți să fiți anul ăsta Moș Crăciun și pentru un alt copilaș decât cei de acasă, atunci iată ce spun cei de la Zurli:
Tu alegi un copil din lista (listele se actualizează zilnic) - ideal ar fi să faci asta împreună cu copilul tău sau un copil care vrei să simtă că participă la această campanie şi ne dai un e-mail la adresa contact@zurli.ro, în care ne spui numele copilaşului ales. Pregăteşti apoi un cadou, fie cu ceva din lista dorinţelor copilului, fie cu un dar pe care îl alegi tu. Pachetul trebuie ambalat frumos, într-un cadou închis, de preferat cutie, şi trebuie să arate la fel de frumos ca şi când ar fi făcut   pentru copilul tău. Va avea o etichetă cu numele copilului si varsta pentru care se face donaţia Noi vom deschide două puncte de colectare, în zona de joacă ZORKY PLANET de la etajul 2 al AFI PALACE Cotroceni şi la MAGIC CITY, locul de joacă din BĂNEASA MALL. Punctele vor fi deschise în perioada 6-8 decembrie şi 13-15 decembrie, între orele 10.00-20.00

1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna,

Lista cu dorintele copiilor nu poate fi accesata. Poti verifica te rog link-ul?

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes