luni, 22 septembrie 2014

Pauză de publicitate gratis

După ani de zile de bătut magazinele, după sprâncene ridicate şi ochi daţi peste cap în faţa ideii de cumpărături on line (da, ştiu, sunt rac şi deci fidelă până-n măduva oaselor trecutului meu şi vremurilor de demult apuse), iată că lipsa de timp, alergătura zilnică şi mai ales trezitul cu noaptea-n cap pentru a duce şcolerul acolo unde îi e locul, m-au făcut să ajung şi eu la mâna netului.

Totul a început în ziua în care mi-am descoperit un nou rid. Geaba am tras de el, geaba m-am scălămbăit preţ de cinci minute în oglindă doar, doar o dispărea, nimic. Dunguliţa cu pricina a rămas bine mersi în mijlocul frunţii, lângă alte două surate mai vechi şi cu care mă obişnuisem. Iniţial am vrut să mă apuc să-l atac cu nişte creme d-alea sănătoasele pe care să mi le prepar singură, folosind ce-mi puneau la dispoziţie cei de la Elemental. Dar cum lenea e cucoană mare, am decis că mai bine iau eu ceva de-a gata, dar la fel de bio şi vedem ce-mi rămâne de făcut în funcţie de cât de mulţumită voi fi de rezultate. Şi uite aşa am ajuns eu la oamenii ăştia. După două comenzi, pot spune următoarele: sunt prompţi, au un site bien făcut şi uşor de folosit, o BB cream tare faină (acoperă bine faţa şi nu o usucă), ca şi apa de trandafiri cu care mă tot fâsâi de vreo zece zile. Tot de la ei mi-am luat o cremă cu ulei de argan despre care nu ştiu încă nimic fiindcă abia ce-am primit-o de dimineaţă. Ah şi am mai luat nişte pastă de dinţi pentru moi même şi infantă cu care obţii, cică, dinţii mai albi. Eu v-am dat adresa, mai jucaţi-vă şi voi pe acolo şi dacă descoperiţi ceva ce merită cumpărat şi folosit, strigaţi tare să aud şi eu.

Acum vreo săptămână, am fost cu fie-mea şi cu o prietenuţă de-a ei la un târg de toamnă unde se vindeau tot felul de drăcii, de la haine, buchete de flori până la pantofi. Ocazie cu care am făcut cunoştinţă cu doamna Mirabella Creţu şi cu încălţămintea dumisale. Preţul e foarte bun (150 lei), e toată din piele şi arată super simpatic şi inedit. Mai multe detalii, găsiţi aici. Şi tot la târgul ăla, m-am ales cu o carte de vizită de la cei de la Arta Noastră. Habar nu am ce să vă spun despre ei, erau pe acolo, fac fel de fel de obiecte decorative, dacă vă plac, mă bucur că v-am ajutat să-i descoperiţi.

Şi dacă tot suntem la capitolul cumpărături în două clikuri, o să pun aici şi situl celor de la F&F. Ştiu că deja majoritatea mamelor îşi îmbracă odraslele de aici, dar dacă mai există printre voi oameni care l-au ratat, merită să aruncaţi o privire. Transportul pentru România e vreo zece lire, puteţi să vă combinaţi mai mulţi când daţi comandă, iar hainele sunt geniale. Super ok calitativ, arată mişto, nu se strică la spălat, măsurile sunt cele de pe site şi le găsiţi aici. Au cămăşi de şcoală, au haine de iarnă foarte faine, tricouri de tot felul, pijamale drăguţe la 11 lire setul de două (păi, scuzaţi-mă, dar la Zara o pijama de fetiţă de zece ani sărea de o sută de lei). Noi am cumpărat de la ei şi am fost mulţumiţi.

Aşaaaa. Acum urmează partea în care vă spun că toate cele scrise mai sus nu sunt reclamă, nu sunt posturi plătite, ci fac parte din categoria hai să vă spun ce mi-am mai luat. Iar la sfârşit o întrebare: voi ce vă mai luarăţi şi de pe unde? 

8 comentarii:

Laura Frunza spunea...

Tot ce i-am luat pentru scoala de la Tesco i-am luat. Recent am facut o comanda pe Aliexpress (un site cu diverse chestii din China), sa vedem daca merita, dureaza fff mult pana primesti comanda si nu garantez pentru calitate, am sacrificat cativa lei ca sa verific daca merita. In rest, Elizei i-am mai luat una-alta de la c&a, in special cand au fost reduceri si am prins super blugi cu elastic in talie la 20 de lei.

Ioana spunea...

Da, Tesco rules. Chiar acum ii caut o geaca de iarna, mai lunga, care sa poata fi purtata cu dresuri fiindca urasc sa-i pun pantaloni pe sub fusta de scoala.

Ioana M spunea...

Si de pe sporstdirect merita sa iei, mai ales incaltari. Sunt faine. Si hainute au, eu am luat din Gama Disney. Nu sunt extra calitative, la o prima vedere, sa vedem cum se comporta. Dar incaltarile au fost f ok, ce am luat eu. Si transportul e ieftin, cel mai mult e 4 lire si poate fi si gratuit, in functie de cat comanzi.

Ioana spunea...

Aha, de astia nu stiam. O sa ma uit. Merci

Orin spunea...

Cărți și încălțăminte de pe elefant.ro. Fructe uscate, confiate, cereale, ceaiuri, etc. de pe driedfruits.ro. Brînzeturi de capră de pe lacolline.ro. Haine de pe kurtmann.ro. Decorațiuni interioare, haine, poșete de pe vivre.ro.
Am încercat și eu aliexpress, pentru niște bijuterii. Au venit după 40 de zile, calitatea nu este nemaipomenită dar nu mă așteptam la mai mult, am dat 33 de lei pe o brățară (asta e cea mai reușită, dintr-o imitație de piele), un colier și două perechi de cercei din cei mari, colorați.
Am mai comandat și de pe alte site-uri dar ajung să îți scriu un roman aici. :)

Ioana spunea...

Oau, ma impresionezi! Tu, draga mea, iti petreci viata pe net:))Cred ca barbatii din jurul tau sunt fericiti ca nu-i trambalezi prin magazine!

Orin spunea...

Să știi că da! Urăsc să merg la cumpărături, mai ales de textile și încălțăminte! Merg la cumpărat mîncare și în magazinele cu materiale pentru bricolaj și decorațiuni. :)
Ultima oară am fost în mall-ul de la noi în iulie, într-o jumătate de oră am ales rochia și sandalele pentru o nuntă ce avea loc a doua zi.
Singurele dăți cînd toleram magazinele erau excursiile turistice+shopping la Roma sau ziua de mall din Salonic din timpul unora dintre vacanțele la mare. Amîndouă destinațiile, în perioadele de solduri (mai ieftine ca la noi).Știu, așa ceva nu se există, probabil nu sînt femeie! :D

Ioana spunea...

Sa stii ca nici eu nu sunt fan shopping. Ma decid asa de greu ce si daca sa cumpar, incat sfarsesc prin a-i lua Anei chestii si eu raman in fundul gol:)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes