luni, 21 septembrie 2015

Cum poţi deveni mai fericit

Dragii mei, dacă vreţi să aflaţi cum puteţi să vă ajutaţi să fiţi mai fericiţi, se pare că oamenii ăştia de la Institutul pentru Fericire au o soluţie. Şi nu, nu presupune nici să beţi apă plată cu lămâie pe stomacul gol, nici să treceţi doar pe fructe şi legume sau să staţi cinci minute în cap în fiecare dimineaţă, ci să mergeţi la o conferinţă. Cică japonezul din imagine ar avea o soluţie. Adevărul este că în toate pozele pare foarte vesel. Anyway, vă las mai jos comunicatul de presă trimis de organizatori şi vă spun că dacă vă decideţi să mergeţi, am de dat o invitaţie de o persoană.

Pe 22 și 23 septembrie va avea loc workshop-ul Managing Happiness and Resilience cu Eiji Han Shimizu. El este trainer certificat Search Inside Yourself, Google based company și specializat în psihologie pozitivă prin cel mai bun program la nivel mondial numit Masters of Applied Positive Psychology de la University of Pennsylvania, scriitor și producătorul Happy Movie - cel mai titrat documentar despre fericire din lume, fiind în același timp și cel mai downloadat documentar de pe iTunes. Eiji a mai fost prezent în România la Conferința despre Fericire în anul 2013, unde a susținut cel mai îndrăgit workshop din cadrul evenimentului.

Pe scurt, Eiji e un om tare fain, care îmbină în mod creativ spiritualitatea cu știința și suntem tare bucuroși că am facilitat venirea lui în România și organizarea workshop-ului care va aduce multă valoare tuturor celor care participă. 

Mai multe detalii despre eveniment, găsiţi aici.  

Cu invitaţia,voi spuneţi că vreţi şi de ce vreţi şi eu vă anunţ mai spre seară, cine merge, în funcţie de motivaţia voastră. Puteţi să lăsaţi comentariul sau aici sau pe pagina de fb a blogului. 

2 comentarii:

Adriana spunea...

Eu chiar nu stiu cum poti preda cuiva lectii despre cum sa fie fericit. Pragmatic vorbind, este vorba de o suma de reactii chimice ca raspuns al unor stimuli, asa ca nu prea vad cum..

Ioana spunea...

Probabil ca te ajuta sa obtii reactiile alea:)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes