vineri, 17 februarie 2017

La drum

 Disclaimer: Acesta nu este un post plătit sau sponsorizat. E pentru că așa vreau eu.

Dragii mei, după cum vedeți soarele e tot acolo unde l-am avut și ieri ceea ce înseamnă, zic eu, că există speranță că se apropie primăvara. Dacă la asta mai adăugăm și că azi e vineri și că- pentru cei care nu au copii cu olimpiadă la mate duminică, de la nouă dimineața- urmează două zile de relaș, atunci avem toate motivele să ne bucurăm (voi, că eu sunt d-aia cu olimpiadă) și să profităm. De ce? Păi, avem promoții. Le-am găsit pe mail și le dau și eu mai departe, mai ales că știu sigur că sunteți câțiva cu dor de ducă.

Haideți să o luăm în ordinea prețurilor și să începem cu Blue Air care are un discount de 20% la toate zborurile cumpărate între 17 și 19 februarie, cu perioada de călătorie până pe 28 octombrie 2017. Adică, timp berechet! Pentru cei care se feresc de low cost-uri, nu e cazul. Adică na, sigur că nu beneficiezi de aceleași condiții ca la un zbor de linie, dar poti liniștit să-ți cumperi din aeroport un sandvici sau o sticlă de apă, dacă tot ai economisit pe biletul de avion. Știți că puteți să intrați cu pachețel în avion, da? Nu e nevoie să dați 10 lei pe o sticluță cu apă plată. Nu că la tonomate ar fi mult mai ieftină, dar tot nu ajunge la banii ăștia.

Totuși, dacă Blue Air nu vă surâde, nu-i nimic, avem și Tarom. Cu o promoție bună, dar cu niște constrângeri. Propriu zis, în perioada 16 - 26 februarie 2017, puteți cumpăra bilete începând de la 79 de euro pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 01 - 31 martie 2017 (data ultimului retur), pe curse operate TAROM. Și avem așa:
  • 79 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Istanbul, Roma, Munchen;
  • 99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Frankfurt, Larnaca, Londra, Sofia, Viena şi între Iaşi şi Munchen şi între Sibiu şi Munchen;
  • 119 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Amsterdam, Budapesta, Salonic, Stockholm şi Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv.
  • 139 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Barcelona, Beirut, Madrid, Paris, Praga şi Tel Aviv şi între Cluj şi Viena.
Singura problemă- pe lângă perioade de călătorie (cam din scurt, dacă e să mă întrebați pe mine), este că locurile sunt limitate.

Ce mai avem? Păi avem Târgul de turism de la Romexpo care a început joi, 16 februarie și se termină duminică, pe 19 februarie. Dacă nu aveți cum să ajungeți, puteți găsi ofertele de la târg și în agenţiile TUI TravelCenter sau Eurolines. Saaaau, mai există o posibilitate pentru a vă găsi o vacanță ieftină. Cei de la Vola au lansat un Târg online de oferte turistice. Cea mai simplă metodă de a beneficia de promoțiile lor este să vă înscrieți la newsletter. Ca idee, există o sumedenie de city break-uri cu prețuri începând de la 109 euro pentru Roma cu avion și două nopți de cazare sau 119 euro pentru o escapadă de trei nopți la Milano, cu avion inclus. Vă las un link aici și uitați-vă voi, în tihnă, dacă vă surâde ceva.

Cam asta ar fi. Hai că aveți de unde alege. Iar dacă bugetul nu e propice pentru călătorii în momentul ăsta, rămâneți cu weekendul și soarele de afară. Știți voi, o plimbare pe afară, prin piață, nu costă nimic.


0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes