vineri, 17 martie 2017

Mâine cu pâine

Ce faceți în weekend? Nu știți încă? Vreți să vă vând un pont? Dar, mai înainte, spuneți-mi dacă vă place pâinea proaspătă și dacă aveți copii curioși și dornici să-și bage mâinile în aluat? Dacă ați răspuns da la cel puțin două din cele patru întrebări (prima nu se pune, că acolo nu e cu da sau nu), atunci iată o idee: brutăria MamaPan organizează sâmbătă, 18 martie, între orele 14h00 si 17h00, Ziua Porților deschise.

Pentru aceia dintre voi care nu știu cu ce se mănâncă pâinea de la MamaPan, ei bine aflați că brutăria asta este o afacere de economie socială la care lucrează mame singure și femei aflate în situații de dificultate și unde se face o pâine complet sănătoasă crescută cu maia naturală, fără drojdie comercială, fără aditivi, potențiatori de gust și alții asemenea care nu-si au locul într-o pâine normală.  
O să miroasă a pâine fierbinte, o să spunem povești și o să încercăm toate bunătățile MamaPan, ne anunță organizatorii. Așadar, dacă vreți să vedeți cum se lucrează într-o brutărie artizanală, dacă vreți să aflați totul (mă rog, cât se poate de multe) despre maia, daca vreți să-i lăsați pe cei mici să modeleze în aluat și să-și coacă pe loc creațiile, dacă vreți să gustați și să cumpărați pâine și produse de patiserie delicioase și sănătoase, făcute cu maia naturală și făină curată, fără aditivi, atunci dați o raită la MamaPan, pe strada Drumețului, nr 2A, sector 3 (zona Auchan Vitan). 

Noi, adică eu și infanta, nu cred că vom ajunge pentru că suntem ocupate cu o olimpiadă la matematică. Dar eu încă mai am pâine cu maia, în congelator. De obicei comand patru, cinci pâini deodată și le congelez. Dacă vă duceti, să nu plecați fără să cumpărați și niște ștrudele cu mere. Și da, puteți mânca liniștiți și câte două bucăți, pentru că există și-n varianta fără zahăr. Și eventual, poate îmi luați și mie câteva! Glumesc! Să vă las totuși adresa? Nu știu...zic și eu...


0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes