Dragi copii, m-am gândit să împărtășesc cu voi o rețetă de chiftele (sau hamburger, depinde cum o luați) pe care a descoperit-o asta mică a mea, pe net. Ana se autointitulează pasionată de bucătărie, dar de fapt, ea face un fel de muncă de documentare în sensul că descoperă fel de fel de site-uri de bucătăreală și apoi mă pune pe mine la treabă.
De data asta, însă, chiar merită să luați ceva de scris și să notați (sau puteți face și o captură de ecran, cum fac ăștia micii când vor să-și treacă temele de la unii la alții- ce, nu știați?) pentru că rezultatul este foarte interesant.
Ca și ingrediente vă trebuie:
- 1 kg carne tocată de care vreți
- 2 morcovi
- o ceapă
- o căpățână brocoli
- 4-5 căței de usturoi
- sare
- piper
Rezultatul? Iată poza (nu mă întrebați de ce e pozat pe lung, când de fapt imaginea e făcută și salvată pe lat, că nu știu)
La sfârșit, să vă mai spun un ultimul pont: la Lidl au brocoli bio la un preț absolut rezonabil.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu