vineri, 23 februarie 2018

Ca La Mama acasă

Astăzi, din nou despre mâncare. Dar nu orice fel. Ci d-aia ca la mama acasă. Nu, nu am gătit nimic şi nici nu am de gând, deşi ar trebui. De altfel, am o pungă cu nişte varză de Bruxelles care zace cam de multicel în frigider şi cu care nu ştiu ce să fac.
In fine, toată această preafrumoasă introducere ca să vă anunţ că vă invit la masă. Şi nu la mine acasă, ci la restaurant. Eram sigură că brusc o să vă trezesc interesul. Invitaţia este lansată de restaurantele La Mama care sărbătoresc 19 ani de existenţă. Ştiu, e teribil cum trece timpul ăsta! Imi aduc şi acum aminte cum, întorcându-mă la un moment dat din vacanţă cu B., în tren fiind, ne-am dat noi seama că nu aveam nimic de mâncare în frigiderul de acasă. Aşa că, de la gară, am ajuns direct la La Mama, cu valizele după noi. Nu vreţi să ştiţi faţa chelnerului când i-am spus pe un ton foarte casual că stăm până miercuri! Şi acum, când vă povestesc, salivez aducându-mi aminte de ciulamaua lor de pui  şi de sarmalele cu mămăliguţă.

Cu ocazia frumoasei vârste de 19 ani, ca tot tânărul care se respectă, şi restaurantul nostru va da petrecere. Așa că marți, 27 februarie, începând cu ora 19:00, la restaurantul La Mama - Ateneu (str. Episcopiei nr. 9), va avea loc o petrecere cu tematica BLUE PARTY. Și fiți atenți, nu doar că se lasă cu mâncare și băutură, dar vor cânta și cei de la Publika!

Și acum, să vă dau și vestea bună: am o invitație de două persoane pentru voi, la aniversarea La Mama. Tot ce-aveți de făcut este să dați un like articolului și să-mi lăsați într-un comentariu aici sau pe pagina de fb a blogului, care este primul lucru care vă vine în minte atunci când vorbiți de acest lanț de restaurante: că o fi un fel de mâncare, o întâmplare, un loc, o persoană, nu contează. Câsțigătorul va fi desemnat luni dimineață, iar alegerea îmi va aparține. Voi căuta să premiez comentariul cel mai simpatic sau cel mai emoționant. Depinde în ce pasă voi fi luni de dimineață.

Dress code-ul evenimentului: ținută casual cu elemente vestimentare de culoare albastră!

Dacă vă întrebați cumva dacă acest articol este unul plătit, ei bine nu. M-a rugat o amică să scriu despre eveniment. Iar dacă vă întrebați cumva dacă mai am multe astfel de amice, răspunsul este da. Poate o să vă povestesc într-o zi despre ele.

Poza La Mama

12 comentarii:

Ely29 spunea...

Super idee:) Cand ma gandesc la restaurantul La mama, imi aduc aminte de vremea studentiei, cand treceam pe langa restaurant si ma gandeam ca o sa vin zilnic acolo cand o sa am un serviciu si banii mei. Era high class. Evident, acum nu ajung decat foarte rar acolo, dar feelingul ala de studenta nu se pierde.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Cand ma gandesc la acest lant de restaurante La Mama imi vine minte retrairea clipelor petrecute la masa familiei mele,cand mama pregata masa cu atata dragoste si devotament,si ma astepta pe mine si tatal meu sa mai venim unul de la scoala si altul de la servici.Sunt sigur ca ai mei citesc randurile acestea,si servesc masa cu alti ingeri,iar aceasta amintire a meselor pregatite de mama imi va ramane in amintire toata viata

Mamica Matei spunea...

Imi aduc aminte de perioada de imediat dupa facultate, de serbari de zi de nastere in familie, de intalniri placute, de ambient minunat si mancare buna.

Ana spunea...

Imi place sa creez momente speciale pentru mine si baietelul meu.Sunt momente petrecute cu el, cand las totul deoparte si il ascult, glumim, povestim ce nu am avut timp sa ne spunem. De obicei petrecem momentele astea mancand ceva bun La Mama de la universitate.

Unknown spunea...

Mananc "la mama" de cand m am mutat in bucuresti. Din facultate.aveam un restaurant chiar langa mine,langa caminul in care am stat.si de fiecare data cand ramaneam fara mancare trimisa de acasa ma duceam "la mama" iar mancarea chiar era ca la mama acasa. Mancam foarte des ciorba radauteana .era fabuloasa.si acum merg de fiecare data can vreau sa mananc ceva bun.

Ioana spunea...

Dragilor, am decis: invitația va merge la Daniel Flore. Pentru că rândurile lui m-au emotionat, dar și pentru că sper să existe o "ea" căreia să i se facă o bucurie în contul zilelor de 1 și 8 Martie.
Daniel, dacă mă vezi/auzi, te rog scrie-mi pe adresa de mail a blogului pentru a putea intra în posesia invitației. Te aștept cu mailul până diseară.

Unknown spunea...

Buna ziua!Va multumesc frumos pentru invitatia oferita.Nu am gasit adresa de mail a blogului pentru a va scrie.Nu exista din pacate o "ea careia sa-i fac o bucurie in contul zilelor de 1 si 8 martie.Cum pot intra in posesia invitatiei oferite?

Unknown spunea...

Doresc sa mentionez ca in legatura cu dress code am tricouri si blugi de culoare albastra,nu stiu daca corespund cerintelor evenimentului

Ioana spunea...

Daniel, lasa-mi o adresa de mail. Aici, pe blog sau scrie-mi la adresa blogului pe care o gasesti apasand butonul contact in partea de sus a paginii.

Unknown spunea...

V-am trimis un mesaj privat pe pagina blogului asa-si-asa.ro unde v-am lasat si acolo adresa mea de email.Las adresa mea de email:daniel.flore1970@gmail.com

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes