sâmbătă, 3 februarie 2018

Noutăți la Casa experimentelor

Ați fost vreodată la Casa experimentelor? Dacă nu, să vă duceți. Mai ales că acum este și vacanță și uitându-mă la primăvara de la geam, mă îndoiesc că are rost să bateți drumul până la munte. Ce puteți face la Casa experimentelor? Ei bine, după cum îi spune și numele, este un loc unde copiii pot face experimente, un centru interactiv unde cei mici se joacă învățând despre lume.

Dar ce mi-o fi venit să vă propun tocmai acum o vizită acolo, mai ales că locul există de mai mulți ani? Ei bine, tocmai am primit de la ei un comunicat de presă din care am aflat că, începând de mâine, un nou exponat va fi disponibil în secțiunea de Iluzii optice și biologice. Vă las mai jos detaliile, iar voi să vă faceți rezervare înainte de a vă duce acolo pentru că de obicei este lume multă. Să vă duceți, da? Ana mea nu va ajunge mâine pentru că, ghiciți ce, pleacă la schi! Noroc că prețul cuprinde și trei intrări la piscină.

Duminica 4 februarie 2018, incepand cu ora 11 :00, Sectiunea de Iluzii Optice si Biologie se imbogateste cu un nou exponat :) Ce sa fie? 
Va fi nevoie doar sa privesti sau poti sa si interactionezi? 
Rezerva-ti si tu un loc pe site-ul nostru si vino pregatit pentru una dintre cele mai frumoase senzatii!
Exponatul va fi realizat in cadrul proiectului "Stiinta pentru toti, pentru o viata mai buna!" cofinantat de 
Fundatia Orange si vor putea interactiona cu acesta, inclusiv persoanele cu deficiente de auz.
Vor fi fluturi, flori si un crater aparut in podea! O combinatie perfecta pentru o zi de duminica!


Dacă vi se pare o informație interesantă, un like și un share ar fi de folos.

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes