vineri, 14 iunie 2013

E prea urâtă pentru un titlu

Da, e groaznic de urâtă. Ai auziiiit? Ești foarte, foarte urâtăăăă!! Imi pare rău că-ți spun asta, dar nu mai pot să mă prefac. Nu mai pot să te ud și să-ți curăț farfurioara, fără să mă îngrozesc de ce ai pățit. Chiar, de fapt ce ai pățit? Erai așa frumoasă când erai mică. Cu frunzulițele tale cărnoase, cu floricele mici și roșii ca niște ochișori de hamster nebun.



Și apoi a venit ziua când ai început să ți-o iei în cap. Și în loc de frunzulițe au început să-ți crească tentaculele astea gigantice, floricele s-au dus și tu te-ai nasolit rău, dragă! Acum, ca să nu zici că sunt îngrozitoare, uite, hai să-i întrebăm și pe oamenii ăștia de s-or holba la poza cu tine, voi ce credeți că a pățit floarea asta? Că mi-e frică să nu mă trezesc într-o noapte cu ea peste mine, sugrumându-mă cu teniile alea clorofiloase de-i curg râu. Probabil o să ziceți că eu sunt de vină. În fine, să zicem, accept și critici dacă îmi dați soluția.  Și acum, trimiteți copiii în altă cameră,  urmează poza de groază. Tataaaaam!




12 comentarii:

Andreea Demirgian spunea...

aaa Da e urata!

yusuf spunea...

am ras cat am citit postarea dar trebuie sa admit e urata rau.Ceva i-ai facut sau mai bine zis nu i-ai facut.dar nu-mı dau bine seama din poza asta.rupe-ı varfurile şi planteaza-le pentru a avea alte plantute sa speram normale nu aşa monstrulet.

ioana spunea...

Nu vrei sa stii, dar am facut asta si a crescut o chestie identica:) Cred ca e virusata sau e vreo creatura preistorica la mine pe pervaz:)

B. spunea...

Am auzit eu niște șoapte din direcția aia într-o noapte, dar n-am vrut să te îngrijorez...

Andreea Demirgian spunea...

mwahahahahaha

ioana spunea...

Deci dupa ce ca-i urata, mai si vorbește? Hai s-o facem cuiva cadou!Ii spunem ca e o planta exotica din... Cretacic?!

mara spunea...

N-are lumină destulă și ai cam udat-o peste iarnă, așa-i? Dar nici în soare să n-o pui, că se arde (a mea zici că-i un turist englez uitat în deșert, dar mi-e lene să o mut la umbră.)

Alexandra Albu spunea...

Wtf is that? I-ai dat Ethrel d-ala, zi sincer! Zi! :))))

ioana spunea...

Merci Mara, deci sa o ud mai rar. De stat in soare nu sta, ca e pe un pervaz.

Anonim spunea...

OMG...clar, ADN de alien, a intrat in contact cu vreo specie extraterestra, scapa-te de ea urgent.
Maria

Orin spunea...

Părerea mea: taie-i vîrfurile, impropriu spus vîrfurile, eu zic să tai aproape tot pînă la al doilea nod de frunze deasupra pămîntului din ghiveci și să aștepți să ți se regenereze de acolo. N-o uda foarte tare și mai multe sfaturi găsești aici: http://mamasiiubita.blogspot.ro/2011/01/kalanchoe.html

Ioana spunea...

La dimensiunile alea, arata destul de uratel. Nu-ti ramane decat sa te multumesti cu amintirea celei de demult.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes