joi, 15 februarie 2018

Culinaryon şi o invitație la un atelier de gătit în familie

Afară e urât, parcurile sunt pustii, epidemia de gripă e în toi, ce să faci cu ăsta micu' care se plictiseşte? Mai ales că peste doar două zile vine weekendul şi iarăşi începe goana după idei şi sugestii de distrat progenitura. Aşa-i că am dreptate? Parcă nu-ţi vine să-l laşi să zacă toată ziua în faţa televizorului sau pe tabletă, dar parcă nici tu nu mai poţi să vezi cum tot timpul tău liber e sfâşiat  între partide de Monopoly şi oale care bolborosesc molcom pe aragaz.

Noroc că aţi trecut pe aici, că am o propunere! Nu, nu o să vin la voi să stau eu cu copilul cât daţi o tură prin Mall. Însă, m-am gândit să vă trimit la un curs de gătit! O să ziceţi: păi, bine, măi fată, faci mişto de noi? Nu stăm destul toată ziua cu nasul în tigăi, acum vrei să ne mai şi placă? Şi-n plus, dacă noi plecăm pe coclauri, ce facem cu copiii? Păi îi luaţi cu voi! Concret, este vorba de un atelier de gătit în familie în care veţi face împreună trei feluri de mâncare, dar mai ales vă veţi distra şi veţi petrece timp împreună fără tablete, televizor sau certuri în jurul temelor pentru la şcoală. (sfatul meu este să-i puneţi să-şi facă temele de sâmbătă)

Invitaţia la gătit în familie vă este lansată de cei de la Culinaryon- cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa unde puteţi beneficia de o sumedenie de cursuri de gătit în compania unui bucătar profesionist. Şi nu numai, căci, aşa cum scrie pe site, centrul dispune de 1300 mp, de două săli de conferinţă, trei studiori de gătit, o cameră VIP şi poate găzdui până la 250 de invitaţi, fiecare cu propriile staţii de gătit, masa bucătarului şef, bar şi sisteme multimedia de ultimă generaţie. Așadar, centrul se dovedeşte o locaţie excelentă pentru petreceri, cursuri de gătit, team building-uri, training-uri de afaceri sau zile de naştere. Dacă vreți să aflați povestea din spatele acestei inițiative, citiți aici.

Culinaryon se găseşte pe Şoseaua Pipera, nr 48, sector 2, iar înscrierile la cursuri şi ateliere se pot face on line. Cursul de gătit în familie, alături de copii, are loc duminică, 18 februarie, începând cu orele 12h00. Durează aproximativ trei ore şi costă 200 de lei.

Iar dacă vă întrebaţi dacă acesta este o publicitate mascată, ei bine nu e. Vecina mea de la 5 lucrează la ei şi mi-a propus să merg cu Ana mea. Doar că ea e cu nu ştiu ce olimpiadă, aşa că m-am gândit să vă trimit pe voi în locul meu. Așadar, primul venit, primul servit: cine vrea să participe la un atelier de gătit în familie, mâna sus! Am o invitație! O singură condiție: share și like la pagina de facebook a blogului și un like pe pagina celor de la culynarion. După care, un comentariu la mine și unul la ei ca să ne povestiți cum a fost. Atât de simplu!

Frumos ar fi să mă chemați să și gust din ce ați gătit, dar na, am zis să nu întind coarda!

foto Culinaryon

9 comentarii:

Ana spunea...

Wow! de cand caut un curs de gatit pentru fiul meu de 8 ani. Este pasionat de gatit. I-ar placea foarte mult sa participe la atelierul acesta!

Ana spunea...

Am distribuit si am spus ca-mi place de pe contul sotului. Constantin Pistea. Eu nu am pagina de facebook.

Ioana spunea...

Ana a ta e invitatia! Unde mai pui ca te cheama si ca pe fiica mea. Te rog, scrie-mi pe adresa de mail a blogului (o ai in susul paginii) sau pe mesaj privat pe facebook numele complet ca sa-l dau mai departe celor de la Culinaryon.

Ana spunea...

deci tot Ana (dar cu Matei si Costi) va merge la atelierul de gatit :). Ce supeeeer. You made my day. Chiar am cautat un curs de gatit :). Multumeeeesc!

Ioana spunea...

Cred ca atelierul este pt un parinte cu un copil. Te rog, citeste detaliile pe site si pe pagina lor de fb.

Ana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ana spunea...

Buna Ioana,
am revenit cu impresii de la CulinaryOn. Pe scurt: a fost foarte frumos si relaxant desi am gatit :) (iar). Incaperea unde este amenajat atelierul este foarte frumos decorata si complet echipata pt orice bucatar modern. Mi-a placut organizarea si personalul a fost foarte amabil si prietenos. S-a gatit cu voie buna si multe glume. Totul a fost pregatit de la zero, unde a fost nevoie s-au oferit indicatii. Se putea descurca chiar si cineva fara experienta. Ceea ce a rezultat dupa ce am terminat de gatit a fost mai mult decat puteau manca 2 persoane. Experienta a fost memorabila. As merge si pentru alt meniu.
Inca o data multumesc!

Ioana spunea...

Si ce-ai gatit bun?

Ana spunea...

Pizza, piure+chiftelute. La desert o prajitura pe care at fi trebuit sa o coaca ei dar a ajuns la noi cam cruda. At fi fost gustoasa coapta ��

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes