marți, 1 noiembrie 2011

Ne-am întors

Atât am avut de declarat. Pour l'instant, vorba francezului. Ca să nu vă ţin cu sufletul la gură, vă spun că a fost MINUNAT. Exact aşa cu majuscule.
Ana a declarat că a fost cea mai frumoasă vacanţă. Şi chiar a fost.

Fără necazuri, fără ghinioane, fără dureri de urechi, fără muci, fără smiorcăieli, fără certuri, fără plânsete, fără ploaie, fără goluri de aer, fără oboseală, fără pierderi de bagaje, fără lacrimi, fără regrete.

A fost un sejur cu multă bucurie, cu soare, cu prăjituri cu cremă şi căpşuni proaspete, cu zbor lin şi cer albastru, cu cafele la terase, cu îngheţată la început de iarnă, cu croissante proaspete dimineaţa, cu Tour Eiffel-ul luminat văzut din pat, cu multe zâmbete, cu bătut din palme şi ţopăieli de bucurie, cu personajele din Disney pe lângă noi, cu plimbat pe străzi micuţe şi cochete, cu tarte cu caise şi cu ciocolată caldă, cu dormit somnul de după amiază pe scaun în metrou, cu sculat în zori şi culcat după miezul nopţii şi cu multe amintiri care mă fac să-mi doresc să repet experienţa şi să spun că da, la 6 ani şi 5 luni e de mers cu copilul prin lume.

Revin cu veşti şi poveşti în zilele ce urmează. Şi poze, bien sûr!

3 comentarii:

The way I am spunea...

Bine ati revenit, ma bucur ca a fost asa incantator:) sa va fie de bine si la cat mai multe astfel de iesiri palcute.

Luminita spunea...

grozav, ma bucur tare, abia astept pozeleeeeeeeeeeeeeee!

Ioana spunea...

Mulțumim frumos. O sa-l bat la cap pe consort sa descarce pozele!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes