vineri, 1 iunie 2012

1 Iunie

Dragi copii şi părinţi,

Vă scriu eu, mama lu' Ana, aia de am fost trasă de urechi de directoarea de la grădi pe motiv că sunt întotdeauna egoistă şi nerecunoascătoare. Voiam doar să vă spun că Ana nu are păduchi, dacă au fost ceva probleme în capul ei le-am stârpit total cu o soluţie ce se încăpăţânează să pută chiar şi după nenumărate spălări cu chestii care de care mai parfumate. Puteţi deci să vă jucaţi liniştiţi cu ea, e curată şi îmbăiată în repete rânduri.

Cât despre ziua voastră, dragi copii, aşa egoistă cum am aflat că sunt, o să-mi calc pe inimă şi o să vă spun cam ce se întâmplă zilele astea prin Bucureşti. Şi pentru că spun unii că cică nu le-aş cunoaşte pe toate (deşi eu nu cred asemenea porcărie, cred că sunt doar invidioşi pe uimitoarele mele capacităţile intelectuale), o să-i invit pe părinţii voştri să scrie şi ei ce au aflat că se mai întâmplă prin târg, astfel încât să obţinem o listă serioasă de distracţii pentru 1 Iunie.

Deci, eu ştiu că avem parte de circ până pe 3 iunie la Galele Circului despre care s-a mai scris şi aici. Personal, aş încerca să merg, anul trecut a fost foarte fain, un spectacol absolut minunat pentru copii. Fără momente de umplutură, cu multă dresură de animale, cu nişte trapezişti fantastici. Mi-a plăcut.

Mai departe, cei de la ArCub organizează pentru al 11-lea an consecutiv Cişmigiul copiilor. Personal, am beneficiat de ultimele două 2 ediţii şi eu zic că merită -- concerte, piese de teatru, vin cei de la Zurli şi de la Ţăndărică, plimbări cu ponei, desene pe asfalt, ateliere de Origami şi de desene, fanfară, magicieni, hai că ceva, ceva, o să găsiţi şi voi de făcut în Cişmigiu pe data de 2 iunie.

Apoi, cică ar fi la Mall Băneasa o expoziţie interesantă pentru aştia mici un pic mai mari, adicătelea între 5 şi 13 ani. Concret, li se oferă 16 baze de lucru unde pot experimenta singuri şi înţelege fenomene de mecanică şi magnetism pe care la şcoală le învaţă doar pe hârtie. Cool, zic eu, dacă ai copilul pasionat de ştiinţe sau, dimpotrivă, varză la capitolul ăsta.

Şi tot de Ziua copilului, se deschide Aqua Expo în Herăstrău. Ideea e super: o expoziţie cu peste 500 de specii de peşti şi plante acvatice în zona Expoflora. Problema e preţul -- 23 de lei pentru copii şi 27 pentru adulţi. Vestea bună e că doar azi cei mici au intrarea liberă. Deci, dacă sunteţi pasionaţi de  peşti, corali şi tot felul de nevertebrate, acum e momentul să vă duceţi.

Eu am spus ce aveam de spus. Mai departe vă las pe voi.

Cu drag,

Minunata mamă a Anei

P.S. Şi era să uit: să ne trăiască cei mici şi noi pe lângă ei!

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes