joi, 13 iunie 2013

Vești

Da, știu. Am dispărut un pic. Doar un pic, cât să bântui ieri prin ploaie cu copilul la ortodont. Am spus ortodont și nu stomatolog, da? Adică, începem să ne punem problema de aparat dentar. Deocamdată doar ne punem problema, că de pus în practică, nu e cazul. Citez din dna doctor : "păi și un dinte sănătos poate fi traumatizat de fiarele alea, darămite unul luxat". Și, uitându-se spre mine, a adăugat "cred că m-ați omorî dacă i-aș rupe dintele, așa-i?". Așa-i! În consecință, va purta vreo șase luni un trainer, adică un fel de plastic care se vâră în gură și cu care va dormi peste noapte în speranța că i se va corecta un pic poziția limbii și respirația, deocamdată orală.

Buun, acum să vorbim de lucruri mai vesele. De exemplu, despre ce mi-a mai tunat mie prin cap să o pun pe Ana să facă. După ce am descoperit că are talent la tenis, am decis să o dau la înot. Nu-s nebună, ci doar m-am socotit că dacă copilul are într-adevăr stofă de sportiv, poate reușește să învețe să se țină la suprafață până plecăm la mare. Adică, de sâmbătă în două săptămâni. Am numărat zilele, am găsit un abonament de 8 ședințe, la un bazin de pe lângă casă și am decis că, băgând tare pe ultima sută de metri, adică de trei ori pe săptămână începând de mâine, ar putea să se justifice banii. Concret 280 lei.

Și asta nu e tot. După ce învață să înoate, am găsit și o tabără. Ar fi prima din viața ei. La munte, la Azuga, o chestie cu distracție prin pădure, tras cu arcul, escalade, orientare, bașca și un Adventure Parc la Brașov și o bălăceală la Aqua Parc. Aici nu e prea ieftin, dar plătește bunica. Așa că, după două săptămâni de mare, o trimit și o săptămână la munte. Deja mă simt cu sufletul împăcat pentru vacanța asta. Plus că în august o fac pachet la țară, deci am rezolvat-o până în septembrie.

Pentru cei ce se întreabă ce am de gând cu tenisul ( știu că sunteți câțiva care vă puneți întrebarea asta), este în continuare pe listă. Dar, cred că-l lăsăm de la toamnă, că acum nu mai e timp. Deși, dacă mă gândesc bine, ar mai fi vreo șase zile înainte de tabără. Încep să par o mamă nebună, așa-i? Mai bine mă opresc aici și mă duc să desăvârșesc sufleul de dovlecei. D-ăia bunii și nestropiții, cumpărați de aici. Apropo, vedeți că s-au copt și cireșele. Sunt pe listă și vă așteaptă.




5 comentarii:

Andreea Demirgian spunea...

vreau si eu sa o duc pe iri la bazin pls advise!

Ioana spunea...

Azi la 17 ma duc pentru prima data. Ce vrei sa stii?

Andreea Demirgian spunea...

Unde e?

Andreea Demirgian spunea...

Si daca pot sa o inscriu si eu pe irina dupa 18 iulie.

ioana spunea...

E foarte aproape, vis-a-vis de Mc Donald's de la Pantelimon, pe Pierre de Coubertin. Scrie mare Stadion Olimpia. Cred ca poți, e deschis tot anul, piscina e interioara, te duci acolo, cauți un antrenor, dacă e ok al meu, ți-l voi recomanda. Practic, piscina închiriază culoare mai multor cluburi și vorbești direct cu antrenorii de acolo. Pe mine ma va costa 165 lei pt 6 ședințe, ca atâta prindem pana plecam la mare.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes