luni, 27 februarie 2012

De dragoste, numai de bine

Cine spune că ne-am pierdut romantismul? (chiar aşa, a spus cineva aşa ceva?). Nu numai că am adoptat cu braţele deschise şi aproape pe nerăsuflate Valentine's day-ul lor, dar am ştiut să-l sărbătorim şi pe Dragobetele nostru autohton cum se cuvine.

Nu ştiu cum l-aţi sărbătorit voi, dar 1468 de Bucureşteni au hotărât să dea cu subsemnatul pe ceea ce a devenit cea mai lungă scrisoare de dragoste. Amorul mioritic şi-a făcut deci loc în Guinness Book, de unde l-a mătrăşit fără milă pe cel newyorkez, deţinătorul recordului anterior.

Parcă vă aud că strigaţi cu toţii în cor: mai spune-ne, mai spune-ne! Păi lucrurile au stat cam aşa. Nişte oameni de pe http://www.clasa1e.ro/ s-au gândit că ce-ar fi dacă ar invita Bucureşteanul pe Lipscani pe 24 februarie şi l-ar pune să contribuie cum ştie el mai bine la o scrisoare colectivă de dragoste. Şi surpriză, Bucureşteanul ăla de care ne plângem cu toţii că-i nepăsător şi indolent şi cică nu iese în stradă, a venit. A venit şi s-a semnat şi a adus un nou record. OK, e doar un record de corazon, dar hai, nu fiţi cârcotaşi, că e un record foarte cool pentru acest sfârşit de iarnă grea.

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes