miercuri, 22 februarie 2012

O hăinuţă mare de-aş avea...

Lucrurile stau cam aşa: copilul din dotare creşte de la o zi la alta, ceea ce e perfect în regulă. Mai puţin, dacă vorbim de ţoale. În momentul de faţă, tot ce avem este ori cu mâneci trei sferturi, deşi nu ar trebui, ori lasă urme pe burtă, ori sub burtă, ori strânge, ori nu intră, ori intră în fund. Nu-mi spuneţi că tocmai ce-a trecut sezonul reducerilor, ştiu şi eu că merit să fiu trasă de urechi şi pusă la colţ pe coji de nucă pentru indolenţă şi nepăsare. Dar, mi-am petrecut reducerile căutând ofertă de schi la munte, aşa că am o scuză. Sau nu?

Revenind la subiectul copil mare în haine mici. Aveţi idee dacă mai sunt pe undeva niscaiva reduceri? Ştiu de magazinele Z, dar n-am găsit decât o pereche de bermude despre care am scris acum vreo două zile. Sunt în căutare de blugi şi pantaloni cu talie înaltă. De fapt, asta e marea problemă cu înţolitul Anei. Toate modelele de la H&M, C&A şi altele ca ele sunt pentru fetiţe cu picioare subţiri şi fund mic. Ori astea din neamul meu suntem mai pancove, vorba bunicii mele din Ardeal! Mai caut şi ceva ghetuţe de primăvară. Aţi văzut pe undeva ceva cât de cât impermeabil, cu talonetă şi fără blană pe interior?

Pantalonii şi încălţările sunt un must. Pe lângă asta, ar trebui să-i mai iau şi o rochiţă, două şi vreo câteva bluze care să nu plesnească pe ea.
Lista e lungă. Aştept sugestii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

te superi daca ma bucur un pic ca mai sunt si altii in aceasta situatie?! :)
nu stiu unde mai sunt reduceri, ca nu m-a interesat subiectul, dar se pare ca-s modele si modele. o colega se vaita ca nu-i gaseste haine fetei (mai marisoara ca Ana, 12-13-14) pana a descoperit modelul slim. pentru "noi" e cel clasic. in ultima vreme eu am gasit haine mult mai acceptabile ca model si pret la targurile de producatori si la vechile magazine universale (obor, big-berceni, titan), lucruri frumoase si chiar de calitate. (daca gasesti pantaloni facuti in bulgaria, nu te speria masura 38-40 e 52 la ei; initial am crezut ca m-am triplat eu).
ady

Ioana spunea...

La Obor nu am fost, am trecut pe la Victoria și mi s-au părut cam scumpe, mai ales ca ce-i cumpăr acum, nu-i mai vine bine la toamna. Dar acum, scriindu-ţi ție, mi-am adus aminte de Kiabi. Poate o sa dau o raita pe acolo.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes