joi, 3 mai 2012

Cremă de soare cu factor mare

Vreau la mare! OK, cine nu vrea, o să ziceţi. Teoretic, ar trebui să încep cu începutul, adică cu marea. Ei bine, eu am început cu sfârşitul. Adică cu crema de soare. Am luat-o! E frumoasă, prietenoasă, fără parabeni sau alte drăcii şi, mai ales, e la promoţie! Adică un Eucerin pentru copii,  factor 50, bun de dat pe faţă şi corp, special pentru ăştia mici cu piele albă ca cea a Anei şi la un preţ bun pentru ăştia ca mine: 49 lei după o reducere de 30%. De treabă oamenii de la Sensiblu, zic eu, mai ales că au un catalog plin de promoţii. 30% reducere la orice produs Eucerin, 30% reducere la Bioderma factor 50. Să mai zic? Păi zic, că sunt drăguţă: 30% reducere la crema de soare pentru copii La Roche- Posay plus o promoţie la Avene de genul cumperi orice produs de soare şi plăteşti jumate din al doilea produs cumpărat.

Dacă Ana ar fi fost mai mică, ar fi fost faină şi reducerea de 40% la crema de soare Klorane la cumpărarea oricărui produs Klorane bebe. Dar nu e, aşa că de ăsta vă zic doar vouă. Nivea Sun avea un preţ bun, dar mulţi parabeni, Elmiplant nu avea factor 50 şi mie asta îmi trebuie musai pentru copila mea albă ca brânza, Sanosan are şi el o loţiune ok la vreo 37 lei, dar parcă nu scria aşa de frumos pe etichetă ca la dermato-cosmetice. Doamne, ce cuvânt complicat!

Acum că am rezolvat cu crema, trebuie să-mi găsesc şi marea. Aş vrea în Grecia. Sugestii, reclamaţii? Aruncaţi aici!

2 comentarii:

Orin spunea...

Eu îţi recomand Halkidiki, am făcut acolo vreo cinci vacanţe. Uite aici un mini-inventar al plajelor: http://orin-mylife.blogspot.com/2009/09/mi-e-dor-de-grecia.html, îţi pot da şi mai multe date. Pentru că vrei să mergi cu fetiţa ta, îţi recomand Sarti, în braţul Sithonia, plajă mare, nisip, apă mică pînă mai departe. Îţi poţi rezerva cameră via net (noi aşa am făcut, la Vicky Hotel, e undeva la 50 euro pe noapte). Ar fi util să poţi ajunge acolo cu maşina proprie, sînt multe lucruri de văzut. Noi am fost cazaţi ani la rînd în Fourka, în braţul Kassandra, dar plaja suferă de o eroziune accentuată, de asta îţi recomand acum Sarti, am stat şi acolo.

Ioana spunea...

Am găsit ceva în Thassos. Pare mai aproape, având in vedere ca doar soțul conduce. Dar, suna foarte bine si ce mi-ai povestit tu. Merci mult! Anunț când iau o decizie:)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes