luni, 18 iunie 2012

Rock on, baby!

Draga mea, să înţeleg că el va avea plete și blugii făcuţi ferferniţă. Că va purta tricouri negre pe care uneori o să le porţi şi tu, că veţi avea amândoi geci de piele. Dacă crezi că nu-ţi cer prea mult, aş prefera să nu-ți faci tatuaje, în caz că, până la urmă, o să optezi pentru pian. Iar cu piercing-urile, nu ştiu ce să zic, dar dacă nu-ţi faci, îţi promit să te las în Vamă cu cortul şi vorbesc eu cu tata să vină să te ia cu maşina, dacă el te lasă cu ochii în soare şi se duce cu prietenii la beri. Ah, încă ceva, şi cu asta termin că e suficient pentru ultima serbare de la grădi: te roagă mama să găseşti un rocker fără motocicletă; cu trenul se merge mult mai bine şi puteţi să vă şi pupaţi pe drum. 

Cu drag, 
Mama

8 comentarii:

The way I am spunea...

Da da fara motocicleta subscriu si eu:)

Anonim spunea...

acu' niste multi ani, in autobuz doua pustoaice de liceu discutau despre tatuaj contra piecing pe/in san. una voia tatuaj, una piercing. aia cu piercingu: "io nu vreau tatuaj, io vreau piercing, ca piercingu' pot sa scot, si cand oi avea 30 de ani si oi fi baba si mi s-or lasa sanii, tatuaju' o sa arate oribil; asa piercingu' pot sa-l scot". nu, nu eram parte combatanta, doar calatoream cu acelasi autobuz. (in sinea mea eram de acord cu argumentu' pentru piercing :)).
ady

Orin spunea...

De mare excepție mica ta rockeriță! Mda, nu știu ce te vei face cu motocicleta lui Făt-Frumos dar, sînt convinsă că vă descurcați să găsiți o cale de mijloc! :)

Ioana spunea...

Draga Ady, ce misto e sa ai varsta la care sa-ti permiti sa o faci pe una de 30 de ani babă!

Ioana spunea...

Pt. Orin: poate o sa vrea chiar ea sa-i luam motocicleta, atunci sa vedem ce naiba o sa facem!!!

Orin spunea...

Faceți un abonament la acatiste, slujbe, audiențe la Dz și vă rugați să fie totul bine! :)

Ioana spunea...

Pt. Orin: pana la urma, cam asta ajungem toti sa facem, caci copchilul tot ce vrea el o sa faca!

vavaly spunea...

mi au dat lacrimile la propriu... off Doamne ce ne mai asteapta...

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes