marți, 16 octombrie 2012

28

La început, a stat în ultima bancă, lângă Mara, vecinica noastră de la 6. O blondă cu ochi albaştri şi cu chef de vorbă. Apoi, doamna a făcut mutări şi permutări şi Ana a ajuns o bancă mai în faţă, lângă Alex.

- Alex şi mai cum?
- Buicănescu, zice ea pe un ton foarte important. E un băieţel cu două stilouri.

- Şi Mara?
- Stă în spate, lângă cealaltă Mara. Pe care o cheamă Pădure, hăhăhă!

Avem deci două Mare şi un Alex.
- Şi mai e un Alex, zice. Ăla care bate!

Mai avem o Eva pe care o cunoaştem din parc, o Ilinca blondă cu o soră mare, o Rianna cu doi de n, o Teodora, colegă de British.

- Avem şi un băieţel pe care îl cheamă Chelaru. Eu îi spun Chelaru- Ochelaru, deşi vede bine. Şi ştii, am două colege ca Stan şi Bran.
- Cum adică?
- Le cheamă Mincă şi Dincă.

Se mai adaugă o Alexia cu cizme faine, de la Zara şi două codiţe împletite, un Ştefan blond şi vorbăreţ şi preferatul meu: un Luca frumuşel de pică.

- Şi mai e şi Iulia! E cea mai deşteaptă din clasă. Şi cea mai înaltă! zice.
Să-i spun oare că e fata secretarei?

Mai avem o Maia, cu părinţii cei mai cool care îi pun multe dulciuri la pachet şi de astăzi, am adăugat pe listă o Andreea.

- Asta ce face?
- Strânge copiii de gât, în pauză!

Deci o avem şi pe ea, dar nu o iubim.

În total sunt 28.  Mai vorbim noi despre ei. Când o să ajungem să-i cunoaştem mai bine. Asta dacă nu o să-i omoare Andreea în pauză.

2 comentarii:

Orin spunea...

Tot citesc aventurile școlare ale Anei și ale tale... Acum a trebuit să scrii și chestia asta, să îmi fie foarte clar cît de mamă denaturată sînt! Cum să știi numele tuturor colegilor de clasă ai Anei? Ooofff! Eu poate știu vreo jumătate (în cel mai fericit caz) de la Radu și 10% de la Arin...

ioana spunea...

Pai ea e fata și fetele vorbesc mult si povestesc tot:)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes