joi, 21 februarie 2013

Feminitate


Ieri, în parc. Ana, sus în vârf de tobogan, căciulă trasă pe ochi, fular desfăcut, pantaloni murdari în genunchi, ţipă cât o ţin plămânii către doi copii ce jucau fotbal:

- Şi ia ui-ta-ţi-vă la el cum vine, vine, vine,  îşi ia avânt şi....nu se poa-te! Aşa ceva nu se poateeee! A dat în bară!! Ce ra-ta-re, vai mie, ce raa-taa-reee! Dar nu-i nimic, mai are dreptul la două încercări. Între timp, portarul e în formă, iată-l cum ţopăie de pe stângul pe dreptul. Işi îndeasă căciula pe ochi, se uită la adversar...adversarul îşi ia avânt şi...goooooooool! Stimaţi spectatori, aveeeem primuuul gooool! Hei, ce caută băbuţa asta pe teren? Doamnaaa, alooo doamna, plecaţi vă rog de aici că vă lovim cu mingea! Şi iată şi mingeeea care zboaaaarăăă şi...aaaaaauu! De ce loveşti în presă, măi?

10 comentarii:

Orin spunea...

Ce tare eee! Lasă că are timp să fie feminină mai tîrziu! :)

Alexandra Albu spunea...

Super misto! Asa eram si eu. Am avut la bloc unde stateam numai baieti. Eram singura fata si m-am adaptat :) Fetele baietoase sunt femei sexy mai tarziu, hotarate si pline de siguranta si stima de sine :)

Anonim spunea...

Asa ca tine?

Ioana spunea...

Ca tine? Adica ca mine sau ca Alexandra? Sau ca amandoua? Sau mai bine ai spune si tu ceva concret sau si mai bine te-ai prezenta.

mara spunea...

hahahaha, supertare!!

Monica spunea...

Vai, vizualizez! și n-o fi prima nici ultima oară că face comentariu sportiv, nu?

Lavinia spunea...

:D draga de ea ! foarte frumos ! ducem lipsa de reporteri buni de sport !

Ioana spunea...

Si cand ma gandesc ca eu o bat la cap cu pianul:((

Anonim spunea...

Ca si Alexandra. Si sa stii ca tu, Ioana mi-ai dat optiunea sa fiu anonim. Nu inteleg de ce te oftici, tu intotdeauna mi-ai fost simpatica, in timp ce prietena ta nu.

ioana spunea...

Eu nu ma oftic, dar imi place sa stiu cu cine vorbesc la "mine in casa". Da stiu, sunt ciudata:))

Inteleg ca o cunosti pe Alexandra, foarte bine. Si inteleg ca nu o placi, iarasi bine. Dar eu nu am nicio vina, so, hai sa nu transformam blogul meu intr-un loc de dat ghionturi.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes