marți, 17 decembrie 2013

Dragă Moșule

... știu că exiști, nu asta e problema. Și știu că încerci în fiecare an să-mi intri în voie. Și știu că în timp ce eu mă foiesc pe aici, prin blogosferă, tu ai atâtea altele pe cap. Și știu că ești și tu obosit și uneori exasperat de atâtea liste și scrisori. Și știu că nici zilele care urmează nu vor fi prea liniștite, că e sfârșit de an și ai și tu chestii de rezolvat pe la tine, pe acasă și că mai sunt și copiii ăștia cu pretențiile lor. Da, e greu, dar n-am ce-ți face, de venit tot trebuie să vii.

Așa că, băi, Moșule, iete ce-ți propun eu: ce-ai zice să facem un târg? Eu te ajut cu cadourile și tu... păi și tu trebuie apoi să umbli după ele. Ai văzut deja poza, așa-i? Și deja te uiți îngrozit că modelul ăsta nu prea pare made in Laponia, este? Hai, măi, că nu te las așa, să cauți de bezmetic prin lume. Uite, îți dau totul pe tavă: te duci la oricare Zara, cauți bluza din poză, măsura M și mi-o aduci mie. Batem palma?

Și încă ceva. Dacă nu o găsești, te rog, nu ieși bodogănind din magazin. Sună-mă înainte, că poate nu te-ai uitat chiar peste tot.

Și ar mai fi ceva. Uite asta:
Dar nu știu sigur dacă să o vreau sau nu. Nu știu dacă doar îmi place, sau îmi place-place. Oricum, la asta îmi trebuie un L. Și ca să vezi cât sunt de drăguță, află că e tot de la Zara. Și încă un indiciu, că m-ai prins într-o pasă bună: asta e pe un umeraș. Spre deosebire de cealaltă care e pe una din mesele din magazin. Hai, gata, că o să ajung să mi le cumpăr singură, dacă tot știu atât de bine.

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes