marți, 20 octombrie 2015

I-am dat papucii

Disclaimer: acesta nu este un post sponsorizat

Ştiu că mulţi dintre voi se uită cu jind la relaţia pe care o am cu fie-mea. Şi de fiecare dată, tind să le mai temperez entuziasmul, spunându-le hm, nu m-aţi văzut când mă enervez! Şi apropo de asta, nu ştiu cum o fi la voi, dar eu am nişte lucruri bine stabilite şi adânc înrădăcinate pentru care scot inevitabil fum pe nări. La loc de frunte în această listă de cumsăoisterizezipemama, stă încălţatul copilului. Dacă vreţi să aveţi parte de o experienţă profund storcătoare de energie, vă invit o dată cu mine la cumpărături cu scopul de a-i cumpăra Anei ceva de pus în picioare. Orice. Nu trebuie să fie cu talpă tare sau moale, cu şireturi sau cu arici, până la gleznă sau nu, decupaţi sau încheiaţi, pantofii au fost inventaţi să mă chinuie pe mine. Pentru că, prin definiţie, Anei nu-i vine bine nimic. Nicio încălţăminte nu e bună. Ba o strânge, ba e mică, ba e lată, ba o apasă, ba o împunge, ba-i scapă, ba o furnică. Nu contează, goana după pantofi durează săptămâni şi de obicei se termină cu tolba goală şi nervii gata să pleznească. Există şi o explicaţie în toată această isterie pantoficească. Ana are piciorul valg (ca şi mine) şi de aici mari probleme în a putea să se încalţe fără să o jeneze (ca şi pe mine).

Aşa că, din păcate, frumuseţile de le veţi vedea în poza de mai jos nu i-au venit. Iniţial, recunosc că m-am gândit că sunt prost croite pentru că o apăsau ca şi cum nu ar fost suficient de înalte. Dar de azi şi-au găsit stăpân şi acum că m-am convins că problema este copilul şi piciorul dumisale şi nu calitatea pantofilor, hai să vă spun de unde puteţi să vă luaţi şi voi, dacă vreţi, pentru că merită. Pe scurt, de aici. Mai pe larg, vă spun cu ajutorul unor informaţii obţinute de la sursă, că toată încălțămintea este făcută de societatea comercială Tino SA Brașov, o fabrica românească de încălțăminte deschisă în 1898. 

Toate modelele sunt realizate din piele, unele dintre ele fiind chiar cusute manual. Fabricantul afirmă că poate produce orice tip de încălţăminte: cu talpa lipită, cu cusătura prin branţ, cu GORE-TEX, TEX sub marca Tino-TEX, etc. Încălţămintea este rezistentă, uşor de întreţinut şi realizată din materiale italieneşti. Tino colaborează cu firme de renume: IGI-IMAC, DECATHLON, SKANDIA, EXPORTACC, BONIS (pentru TOMMY HILFIGER), BOCHE, etc. Pentru piaţa românească dispune de 14 magazine proprii şi livreaza marfa şi la alţi clienţi cum ar fi: Carrefour, Selgros, Cora.

Eu recunosc că am rămas încântată de mocasini, erau frumoşi şi culorile foarte plăcute. În plus, pe situl celor de la încălţăm.ro găsiţi preţuri foarte bune şi cu posibilitatea de comandă on line. Noi aşa am făcut, dar deh, nu a fost să fie pentru noi. Poate e pentru voi, cine ştie?!





3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua!
Ce numar sunt?

Ioana spunea...

35. De ce?

Narcisa - Maria spunea...

Ce frumoase. Chiar numarul meu. :)

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes