joi, 31 martie 2011

Figurinele colorate

În calitatea mea de proaspătă posesoare de blog, am avut ocazia să văd la alţii mai vechi în domeniu o adevărată manie în a posta liste nesfârşite de bloguri, preferinţe, linkuri, ş.a.m.d, de multe ori intimidante. De unde aveţi frate, atâtea cunoştinţe? Eu nici în viaţa de zi cu zi nu ştiu aşa de mulţi oameni.

În fine, ce vreau eu să vă povestesc este ce caută "Figurine colorate" la mine pe blog.

Pe cei de la Adrika i-am întâlnit pentru prima dată acum vreo trei ani, în Parcul Naţional (fost 23 August), unde reuşiseră cu două măsuţe, şase scăunele, nişte figurine, câteva pensule şi culori să strângă o mare de copii în jurul lor. Bineînţeles ca Ana s-a postat şi ea lângă măsuţă, a pus mâna pe o figurină şi a aşteptat docilă să se elibereze un scăunel să picteze şi ea cu "doamnele". Doamnele sunt minunate. Tinere, răbdătoare, foarte talentate şi mai ales foarte dornice să-i ajute pe copii să facă ei singuri, cu mânuţa lor. Aşa că după o oră de stat pe scăunel (o ora de stat cuminte, fără "mama, vreau" sau "mama, dă-mi"), ne-am întors acasă cu una bucată pinguin pictat şi o rama decorată, roşie şi frumoasă. Pe aceste doamne drăguţe le găsiţi sau pe net, sau pe la diverse evenimente şi târguri. La fel de bine, sunt dornice să vină şi să lucreze cu copiii la grădiniţă, dacă directoarea doreşte.

Preţurile le puteţi vedea online, nu ştiu dacă sunt mari sau mici. Dar un lucru e sigur: copilul va face ceva creativ, care îi va plăcea nespus şi pe care îl veţi putea păstra amintire. Şi în plus va sta cuminte pe scăunel cel puţin o oră - în funcţie de câte figurine cumpăraţi - fără "mama vreau" sau "mama, dă-mi". Garantat!

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes