marți, 25 martie 2014

Talcioc urban

Și cum mă apucasem eu voinicește să fac ordine prin dulapuri și cum strânsesem eu o ditamai punga cu hainele prințesei de când era ea mică, iată că-mi picară ochii pe un anunț. Nu știu de ce dar tot aud în ultimul timp de cazuri din acestea. Oameni tineri. Nu vreau să spun mai mult. Nu e nimic de spus în plus. Doar că e nevoie de ajutor. Mare nevoie. Și Delia s-a gândit să facă ceva.

Și cum stăteam eu cu punga mea cea mare la picioare și cu ochii pe anunț, îmi zic "ia să văd pe unde o fi chestia asta, deși, cum eu lucrez duminică, slabe șanse să pot ajunge". Dar, parcă a fost un făcut: Talciocul Urban pentru Dana Ene are loc exact lângă Radio, la bistro Ca va, pe strada Știrbei Vodă, lângă Cișmigiu. Buuun, deci dacă planetele s-au aliniat, musai să merg.

Așadar, cine vrea rochițe, bluzițe și alte hăinuțe de fetițe între doi și șase ani sau cine vrea să stăm de vorbă, duminică, 30 martie, începând cu orele 10h30, ne vedem la o cafea, în grădina bistroului. Zice Bogdana că cică ar avea acolo și niște prăjituri demențiale.  Mă rog, eu voi ajunge abia pe la prânz din motive de buletin de știri. Vă rog să nu mâncați tot cheesecake-ul până ajung și eu.

Și acum, veniți un pic mai aproape, aici, în jurul meu, să deschid gura sacoșei și să vedeți ce am prin ea. Și astea nu-s toate.

(rochiță tiroleză, 92 cm)

(rochiță Zara, 128 cm, dar merge și la 122 cm)
(bluziță Lisa Rose pentru 6 ani)
                   










2 comentarii:

Unknown spunea...

hei! pentru ca mi-am exprimat dorinta de a achizitiona una din rochite pe pagina de fb a talciocului, imi permit sa vin cu aceeasi solicitare si aici. Am rugamintea d ea-mi da detalii despre rochita zara. merci!

Ioana spunea...

BUna Carmen. Rochita este practic noua, Ana a purtat-o o singura data. Este vaporoasa, dintr-un fel de voal imprimat cu floricele din imagine si cu o dublura dintr-un material subtire. Merge si la 6 ani, dar si la 7 si chiar 8. Depinde de lungimea la care vrei sa-i ajunga. Nu stiu ce as putea sa-ti mai povestesc despre ea.

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes