joi, 20 martie 2014

Puneți mâna pe Vasilică

În general, nu prea mă înghesui să particip la concursuri. Nu că aș avea neapărat ceva împotriva competiției, ci pur și simplu pentru că mi se pare că probabilitatea de a câștiga este atât de mică, încât nu are rost să mă agit. Sigur, nu vorbim de concursuri serioase și importante pentru carieră, ci de acelea unde norocul face de obicei regulile. Și totuși, nu știu de ce, din când în când mă apucă. Prima dată m-a apucat în martie 2011. Era un concurs lansat de o editură pentru copii. Pe principiul "încercarea moarte n-are", am scris și eu asta și ce să vezi, câștigai niște cărțulii frumoase.

Acum două zile, stând eu ca o mamă responsabilă și soție devotată pe facebook, hop o întrebare-concurs de la Fairy's Corner. "Hai să arunc și io o vorbă, poate leg măcar o conversație prietenoasă". Un pic mai târziu, tataaaaaam


... ditamai buchețoiul de lalele aduse la poarta radioului (cu greu m-am abținut să nu las să plutească suspansul asupra expeditorului; acasă nu am lăsat nici urmă de suspans).

Așadar, să recapitulăm: martie atunci când am câștigat cărțuliile, martie acum cu buchețoiul. Să fie oare un semn? Să fi venit oare momentul să mă arunc pe toate concursurile până nu se termină luna? Să încerc să caut vreun concurs d-ăla cu premii în bilete de avion către Tenerife pentru mine și toată familia ori de câte ori avem chef de ceva exotic? Voi ce ziceți? Ce concursuri mai există prin zonă? Mai sunt zece zile din martie și vreau să câștig tot ce mișcă!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari! Frumoase lalele! Poate se ia norocul si la noi cei care te citim :).
Loredana

Ioana spunea...

Loredana, sper sa ajunga norocul la toata lumea:))

Anonim spunea...

je n'aime pas les concours avec des prix.je préfère une compétition sans cadeaux à la clef te sans enjeux....juste pour le plaisir de l'âme et pour connaitre plus.n'empêche,on te félicite pour les fleurs que tu as gagnées...ça tombe bien avec le printemps :)

Anonim spunea...

Ioana, pt ca am iubit matematica si am citit multe articole frumoase scrise de sotul tau al caror subiect era matematica, ii/va recomand:
http://chrismilla.wordpress.com/2014/03/23/de-ce-iubim-matematica/

Mihaela

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes