vineri, 16 septembrie 2011

Program de week-end

Este vineri, bine-mi pare
Eu sunt gata de plecare.

Aşadar, eu plec la ţară. Între timp, iată cu ce vă puteţi umple voi timpul, ăştia din Bucureşti, că ceilalţi nu aveţi nevoie de ideile mele cu miros de Dâmboviţa.

Revenim deci. Păi aveţi noroc că se anunţă un week-end super tare, cum zice mai nou fie-mea.
Se redeschide Muzeul Antipa, pe 17 septembrie. Aşa că nu mai staţi pe gânduri, merită din plin. Dacă nu, puteţi să încercaţi câte ceva organizat cu ocazia Zilelor Bucureştiului care sărbătoreşte 552 de ani. Prin urmare, trei zile se încinge treaba. Aveţi intrare gratuită la teatru, puteţi să vizitaţi moca şi Arcul de Triumf, dar doar sâmbătă şi duminică. Sau dacă nu vă sperie statul la coadă, încercaţi să vă daţi cu vaporaşul pe lacul Herăstrău. În sectorul 2 aveţi prin bunătatea lui dom' primar un târg de produse şi obiceiuri tradiţionale româneşti. Aveţi grijă la portofele, dacă tot e cu obiceiuri strămoşeşti.

O ultimă recomandare înainte să vă fac cu mână din maşină, duceţi-vă copiii la filmul cu Strumfi. Îl găsiţi la Hollywood Multiplex sub denumirea de The Smurfs. Eu am beneficiat de el acum vreo săptămână şi mi-a plăcut. Chiar mult. Chiar foarte mult. Şi Anei la fel. E haios, e dublat, e cu Strumfi mici şi coloraţi, cu actori simpatici, cu un Basset lung şi cu şapcă. Deci merită!

Bun, cam asta ar fi. Nu fiţi cârcotaşi, că aveţi din ce alege. Aveți chiar şi multe concerte care mai de care, că doar d-aia e ditamai festivalul international de muzică la noi în capitală.

Buuun, cam asta ar fi. Acuma pot şi eu să plec liniştită?

0 comentarii:

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes