miercuri, 29 februarie 2012

Idee

Cum stăteam eu astăzi cu o cafea de la Snack Attack (latte machiatto mic şi bun şi aromat) în stânga şi cu mouse-ul în dreapta, iată ce aflai de pe google. Că sâmbăta asta e rost de culturalizare. Şi nu oriunde, ci la  Studioul Experimental de Operă şi Balet Ludovic Spiess, adică la Sala Studio a Operei Naţionale Bucureşti. Şi nu oricum, ci cu prilejul premierei cu spectacolul Cutia cu jucării de Claude Debussy.

Un spectacol pentru copii care vor fi aşteptaţi în sală de fel de fel de personaje de poveste. O să fie şi Soldăţelul şi Păpuşa şi Polichinelle şi Pierrot şi Arlechino şi Balerina şi 11 muzicieni ce vor cânta sub bagheta dirijorului Vincent Grüger.

O să fie frumos, eu aşa cred. O să fie la 11h, pe 3 martie. Exact la ora la care trebuie să ajung eu la birou. Dacă voi o să puteţi merge, să ne povestiţi şi nouă cum a fost. Dacă vreţi să ştiţi mai multe, aruncaţi un ochi aici.

Ah, era să uit! Dacă tot vorbim de culturalizare, aflaţi că pe 1 Martie, Opera naţională Bucureşti vă oferă un super cadou. Pentru fiecare bilet cumpărat la Simfonia Fantastică a coregrafului Gigi Căciuleanu, primiţi cadou un bilet gratis. Doar la acest spectacol şi doar la reprezentaţia de joi, de la ora 19h.

2 comentarii:

g.cojocaru spunea...

Noi asteptam sa mai crestem. :) ... dar suna bine.

Luminita spunea...

am vazut si eu anuntul in presa, din pacate prea tarziu, am facut rezervari la teatru sambata, hunii deja stiu ca merg s-o vada pe Scufita Rosie, nu e chip sa dam inapoi. Sper sa se mai tina spectacolul si in alte zile, chiar vreau sa mergem!

 
Copyright 2011-2017 Așa și-așa
Blog theme by BloggerThemes